Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Όλα είναι o Θεός. Τα πάντα είναι ο Θεός Δεν υπάρχει τίποτα εκτός από τον Θεό



Ο Σουάμι δεν ανακατεύεται στο Καρμικό Νόμο. Όλοι θα πρέπει να βιώσουν το Κάρμα τους. Η Σπάντα Σάκτι ταρακουνά τον Θεό που βρίσκεται στο Στάδιο του Παρατηρητή για να δώσει την Ειδική Χάρη Του. Η ίδια η Κάθοδος του Θεού σαν Αβατάρ δείχνει τη Συμπόνια Του. Εξαιτίας αυτής της ίδιας Συμπόνιας είναι που η Σπάντα Σάκτι χορηγεί σε κάποιον την Ειδική Χάρη.

Κάποτε ο Σουάμι επανέφερε στη ζωή έναν πιστό, τον Γουώλτερ Κόουαν. Αυτό αποτελεί παράδειγμα Ειδικής Χάρης. Υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα. H Δυναμική Συνειδητότητα πυροδοτεί τον Θεό να πράξει και χορηγεί Ειδική Χάρη. Ένα άλλο παράδειγμα. Στην Εποχή του Αβατάρ Κρίσνα η Τριβάκρα έδωσε το τσάνταν του Κάμσα στον Κρίσνα. Μετά από αυτό ο Κρίσνα τον έλουσε με την Ειδική Χάρη μεταμορφώνοντάς την. Μέσα σε μια στιγμή η Τριβάκρα έγινε μια πανέμορφη γυναίκα. Επειδή αναγνώρισε τον Κρίσνα, έδωσε το τσάνταν του Κάμσα χωρίς φόβο. Και τότε ο Κρίσνα επανέφερε την ομορφιά της και ίσιωσε το καμπουριασμένο της σώμα. Σε μια στιγμή όλο της το Κάρμα εξαλείφθηκε. Η Σπάντα Σάκτι πυροδότησε από μέσα τον Κρίσνα.

Ο κάθε Αβατάρ πλημμυρίζει με την Συμπόνια και την Χάρη Του την ανθρωπότητα. Οι Αβατάρς κατεβαίνουν εξαιτίας της Συμπόνιας Τους στη Γη. Συνήθως παραμένουν στο Στάδιο του Παρατηρητή. Όμως όταν εξαλείφουν το Κάρμα, λειτουργούν από το Στάδιο της Θεϊκής Χάρης.

συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου