Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

H Πραγκνιάνα είναι η εσωτερική γνώση, είναι η υπέρτατη σοφία, που βρίσκεται μέσα σε κάθε έναν από εμάς.
Καθώς η Τριβάκρα ήξερε ποιος ήταν ο Σρι Κρίσνα, πλημμύρισε με Ειδική Χάρη. Το τυφλό αγόρι στο Τρίτσι δεν ήξερε ποιος ήταν ο Σουάμι, όμως δέχθηκε παρόλα αυτά την Ειδική Χάρη Του. Αυτή η Ειδική Χάρη είναι αμερόληπτη, δεν βλέπει διαφορές. Γι' αυτόν το λόγο το Νάντι για το Στούπι λέει ότι ακόμα και οι αμαρτωλοί αλκοολικοί θα απελευθερωθούν.
Ο Θεός δείχνει το Έλεός Του στον άνθρωπο με τρεις τρόπους.

· Συμπόνια

· Χάρη

· Ειδική Χάρη

Η Ειδική Χάρη είναι το Υψηλότερο Στάδιο. Αυτά τα τρία είναι στάδια του Αβατάρ. Πρώτα εξαιτίας της Συμπόνιας ο Θεός κατεβαίνει σαν Αβατάρ. Κατά την Κάθοδό Του, λούζει με τη Χάρη Του κάποιους. Το τρίτο στάδιο είναι αυτό της Ειδικής Χάρης. Όταν αυτή η Ειδική Χάρη αρχίζει να ρέει, δεν εξετάζει την αξιοσύνη, απλά ρέει.
Το 1997 εκδώσαμε το πρώτο βιβλίο "Απελευθέρωση Εδώ και Τώρα" στο Πουτταπάρτι. Ήταν εκείνη την ημέρα που ο Σουάμι ανέβηκε πάνω στην Χρυσή Άμαξα για πρώτη φορά και ήταν τότε που αναγγέλθηκε ότι σύμφωνα με τα Ιερά Νάντις όποιος έβλεπε τον Σουάμι στην Άμαξα θα κέρδιζε την Απελευθέρωση.
Εκείνη την ευλογημένη μέρα ήταν που ο Σουάμι άγγιξε το βιβλίο μου. Εκείνος έβγαλε την κορδέλα και έθεσε ο Ίδιος σε κυκλοφορία το βιβλίο. Ο Σουάμι μού ζήτησε να προσφέρω τον Χρόνο στη Γιάγκνια την ίδια μέρα που ανέβηκε στην Χρυσή Άμαξα. Και οι δύο αυτές πράξεις της Ειδικής Χάρης είναι για την ευημερία του κόσμου, για την Συμπαντική Απελευθέρωση.

συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου