Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

6

ΟΙ ΑΘΕΑΤΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ



Κάποιος περνάει ανυπόφορα μαρτύρια Προσεύχομαι γεμάτη δάκρυα στον Σουάμι να δώσει κάποια λύση στο πρόβλημά του. Ο Σουάμι λέει: "Πρέπει να βιώσει το Κάρμα του." Συνεχίζω να προσεύχομαι για κείνον. Χθες μου τηλεφώνησε η οικογένειά του. Όλοι έκλαιγαν. Στο διαλογισμό ρώτησα γι' αυτό τον Σουάμι.

17 Δεκεμβρίου 2008 Διαλογισμός

Βασάντα: Σουάμι, κάνε κάτι, υποφέρουν τόσο πολύ… Κάνε κάτι!
Σουάμι: Είναι το Κάρμα. Χωρίς τούτην την εμπειρία, πώς θα μάθουν;
Βασάντα: Μπορώ να μειώσω στο μισό το Κάρμα του, αλλά στην επόμενη γέννηση θα πρέπει να βιώσει το υπόλοιπο ώστε να επέλθει ισορροπία. Ο μέγας πιστός Ράμντας υπέφερε επί δώδεκα χρόνια κλεισμένος σε φυλακή. Είχε χρησιμοποιήσει τους φόρους για να κτίσει Ναό για τον Κύριο Ράμα. Έκτισε το Ναό, έπρεπε όμως να υποφέρει για προηγούμενο Κάρμα. Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τις συνέπειες του Κάρμα.
Βασάντα: Σουάμι, ζήτησα Παγκόσμια Απελευθέρωση. Πίστεψα ότι θα την δώσεις κλείνοντας τους Καρμικούς Λογαριασμούς όλων. Τώρα, Σουάμι, μιλάς για Καρμικό ισοζύγιο. Τι είναι αυτό;
Σουάμι: Για να ανατείλει η Σάτυα Γιούγκα πήραμε το παγκόσμιο κάρμα και υποφέρουμε για να αλλάξουν όλοι.
Βασάντα: Σουάμι, ακόμα και οι αμαρτωλοί αλκοολικού θα φθάσουν στο Μούκτι, πώς όμως θα γίνει κάτι τέτοιο;
Σουάμι: Τώρα όλοι θα απελευθερωθούν. Θα απολαύσουν την Απελευθέρωση για 1000 χρόνια της Σάτυα Γιούγκα. Στο τέλος της όμως θα πρέπει να σηκώσουν τον καρμικό τους σάκο και να ζήσουν για μιαν ακόμα φορά στην Κάλι. Το Κάρμα απλά αναβάλλεται, μετατίθεται χρονικά.
Τέλος του Διαλογισμού

συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου