Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014



5

ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ

8 Δεκεμβρίου 2008    Διαλογισμός
Βασάντα:  Σουάμι, έγραψα για την Ειδική Χάρη.
Σουάμι:     Τι σημαίνει Ειδική Χάρη; Είναι η ειδική Πρέμα. Η Πρέμα σου και μόνον Με κρατάει σε τούτον τον κόσμο, αλλιώς δεν θα μπορούσα να ήμουνα εδώ. Έχει ποτέ κανείς Αβατάρ κατέβη στη Γη στην Κάλι Γιούγκα; Στην Κάλι οι Αβατάρς δεν κατεβαίνουν. Είναι πολύ δύσκολη εποχή. Δεν μπορούν να ζήσουν με τους ανθρώπους στη Γη με τέτοιες συνθήκες. Έτσι οι Αβατάρς δεν κατεβαίνουν στην Κάλι.
Βασάντα:  Σουάμι, πώς τότε έρχεται ο Κάλκι Αβατάρ;
Σουάμι:     Ο Αβατάρ κατεβαίνει στο τέλος της Γιούγκα για να εξολοθρεύσει τους πάντες. Μετά  έρχεται η Κρίτα Γιούγκα. Τώρα έχουμε έρθει στο ξεκίνημα της Κάλι. Το να  αλλάξει η Κάλι είναι ένα εύκολο Έργο; Εσύ τα κάνεις όλα με την Πρέμα Σου.
Βασάντα:  Σουάμι, έχουμε δει πολλές φορές σε φωτογραφίες της  Γιάγκνια τη μορφή ενός αλόγου… Εσύ έχεις πει ότι είναι το "Άλογο Πρέμα".
Σουάμι:     Τώρα το άλογο δηλώνει την Κάθοδο του Κάλκι Αβατάρ στο τέλος της Γιούγκα. Στην Βαϊκούντα Εκαντάσι κάνε μιαν ειδική Γιάγκνια και προσευχήσου για την παγκόσμια ειρήνη.
                    … Το πρόωρο νεογνό μπαίνει σε θερμοκοιτίδα. Παραμένει μέσα μέχρι να μπορέσουν τα όργανά του να λειτουργήσουν αυτόνομα. Το μωρό κρατιέται σε ίδιες συνθήκες όπως  εκείνες της μήτρας, σε ίδια θερμοκρασία. Η Σάτυα Γιούγκα πρέπει να γεννηθεί εξαιτίας της αλλαγής  της  Κάλι. Γι' αυτό και εσύ δημιουργείς  τις σωστές συνθήκες και τα αισθήματα. Είναι σαν Θερμοκοιτίδα που προστατεύει τη Σάτυα  Γιούγκα από τις επιρροές της Εποχής Κάλι. Το Στούπι είναι η Θερμοκοιτίδα. Μέσα από το Στούπι εσύ δημιουργείς  τις  κατάλληλες συνθήκες. Μόνον τότε θα έρθει η Σάτυα Γιούγκα.

Τέλος του Διαλογισμού

συνεχίζεται...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου