Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Μπορεί να ρωτήσετε: "Τόσο λίγο θα διαρκέσει η Σάτυα Γιούγκα; Μα εσύ έχεις πει ότι όλοι θα απελευθερωθούν. Και τώρα λες ότι το Κάρμα όλο θα παραμείνει. Τι είναι όλα αυτά;"
H ίδια ερώτηση εμφανίστηκε και σε μένα όταν ο Σουάμι αποκάλυψε την αλήθεια για τον Καρμικό Νόμο. Αυτός ο Αβατάρ έχει κατέβει για να αποκαλύψει τις Αλήθειες που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαν αποκαλυφθεί στον κόσμο.
Ποια είναι η Φύση του Θεού; Ποιες οι ιδιότητές Του; Πώς λειτουργεί όταν κατεβαίνει σαν Αβατάρ; Πώς γεννιέται η Πρώτη Δημιουργία; Τι είναι το Κάρμα; Τι το λεπτοφυές και τι το πολύ - πολύ λεπτοφυές Κάρμα; Πώς λειτουργεί στην ανθρώπινη ζωή; Ο Σουάμι αποκαλύπτει τούτες τις κρυμμένες αλήθειες στον κόσμο.
Στα αρχαία χρόνια η Υψηλότερη Σοφία των Ουπανισάδων αποκαλύφθηκε με τη μορφή απαντήσεων και ερωτήσεων μεταξύ Γκουρού και μαθητή. Τώρα μέσα από τις συζητήσεις μεταξύ του Θεού και της Πράκριτι, αναπτύσσονται οι Υψηλότερες Αλήθειες. Ο Σουάμι χώρισε από μένα τον Εαυτό Του και αποκαλύπτει Αλήθειες μέσα από τις ερωτήσεις που Του κάνω. Όλα μου τα βιβλία αποτελούν υψηλότερη σοφία που ακούστηκε στο διαλογισμό από την Φωνή του Θεού. Με έχει φέρει εδώ για αυτές τις Αποκαλύψεις.

συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου