Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Παράδειγμα. Το όνομα κάποιου είναι Ράμα. Σε τούτην τη ζωή οι εμπειρίες που βιώνει είναι αποτέλεσμα του Κάρμα των προηγούμενων γεννήσεών του. Αυτό συμπεριλαμβάνει βέβαια και το καλό και το κακό Κάρμα. Τώρα τι θα πρέπει όμως να κάνει για τα ερχόμενα 28 χρόνια;
Όλες οι πράξεις που ο Ράμα έκανε, καλές - κακές, θα συνυπολογιστούν στον Καρμικό Του λογαριασμό. Οι βαθειές καταγραφές που συσσώρευσε θα προστεθούν στον σάκο με το Κάρμα του. Στην επερχόμενη Σάτυα Γιούγκα θα ζήσει μια γεμάτη ευδαιμονία ζωή. Σε 28 χρόνια θα λειτουργούν μόνον τα αισθήματα του Σουάμι μέσα στο σώμα του Ράμα. Κατά τη διάρκεια των χιλίων ετών της Σάτυα Γιούγκα, θα γεννηθεί και θα πεθάνει πολλές φορές με αυτά τα Θεϊκά Αισθήματα. Μετά από τα χίλια αυτά χρόνια της Σάτυα Γιούγκα θα ξαναγεννηθεί Κάλι Γιούγκα σύμφωνα με την αξία αυτού του ισοζυγίου του Κάρμα του που έχει αφήσει στην παρούσα Κάλι.
Αυτό το Καρμικό ισοζύγιο ούτε θα μεγαλώσει μα και ούτε θα μειωθεί κατά τη διάρκεια της Σάτυα Γιούγκα. Ολόκληρη η Εποχή θα βιώνεται μέσα σε ένα γεμάτο ευδαιμονία συναίσθημα. Κατά τη διάρκεια όλων του των γεννήσεων στη Σάτυα Γιούγκα ο Ράμα πιθανόν να έχει διάφορα ονόματα και μορφές, το Καρμικό του, όμως, ισοζύγιο θα τον περιμένει στο τέλος της Σάτυα Γιούγκα. Θα είναι η αιτία για να αρχίσει τον κύκλο των Καρμικών γεννήσεων, όταν η Κάλι Εποχή επανέλθει μετά από χίλια χρόνια. Μια Εποχή ακόμα πιο τρομακτική από τώρα, η χειρότερη Κάλι.
Μα τότε τι θα πρέπει να κάνουμε αυτά τα 28 χρόνια; Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την κατάστασή μας και να μεταμορφώσουμε τους εαυτούς μας. Αυτή είναι η μοναδική λύση.

συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου