Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Μπορεί κανείς να περιορίσει την αγάπη; Η στενότητα του πνεύματος δεν επιτρέπει την εμπειρία της απεριόριστης αγάπης. Βλέπει μόνο σφάλματα..




Η Σπάντα η δύναμη της Δυναμικής Συνειδητότητας του Θεού Τον ταρακουνά. Μετά ένα φως κατεβαίνει από Κείνον και παίρνει τη Μορφή ενός Αβατάρ.
Ο Θεός βρίσκεται εδώ σαν Ενσάρκωση της Συμπόνιας. Σπάντα Σάκτι σημαίνει Συμπόνια. Όποτε κυριαρχεί η αδικία και το Ντάρμα παρακμάζει, αυτή η Δύναμη Συμπόνιας ταρακουνά τον Θεό. Στρέφει την προσοχή Του για να δείξει ότι έχει έρθει ο καιρός να γίνει Αβατάρ. Αυτό το ταρακούνημα είναι η αιτία που το φως κατεβαίνει στη Γη σαν Αβατάρ. Αν και είναι ο Αβατάρ η Ενσάρκωση της Συμπόνιας, όμως παραμένει στο Στάδιο του Παρατηρητή. Έχει έρθει εδώ για το Αβαταρικό Του Έργο και την εγκαθίδρυση του Ντάρμα. Δεν ανακατεύεται στον Καρμικό Νόμο. Όμως κάποιες φορές η Χάρη Του πλημμυρίζει κάποιον και τότε το Κάρμα του διαγράφεται.
Παράδειγμα. Πριν πολλά χρόνια ο Σουάμι μίλησε σε μια γιγαντιαία συγκέντρωση στο Τρίτσι. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας Του κάλεσε ένα τυφλό παιδί από το πλήθος να έρθει κοντά του και του επανέφερε την όραση. Όλοι έμειναν κεραυνόπληκτοι. Το επόμενο πρωί ένα μεγάλο πλήθος συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι που έμενε ο Σουάμι. Ήταν όλοι τους τυφλοί. Επειδή ο Σουάμι επανέφερε τον όραση στο παιδί, όλοι συγκεντρώθηκαν για να τους επαναφέρει και αυτών την όραση. Ο Σουάμι, όμως, έφυγε από το σπίτι από μια ενδιάμεση πόρτα χωρίς να το αντιληφθεί κανείς. Αυτό το γεγονός δείχνει την Ειδική Χάρη του Σουάμι για το αγόρι.


συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου