Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014


Πριν από τη γέννηση, τα αισθήματα αγκαλιάζουν το χώρο χωρίς μορφή. Αναζητούν το σωστό μέσο, το σωστό χρόνο, τον σωστό τόπο.



Πριν πολλά χρόνια έδωσα Σάβιτρι Σάκτι σε μια γυναίκα της οποίας η ζωή του συζύγου βρίσκονταν σε κίνδυνο. Ο Σουάμι επέκτεινε τη ζωή του σε 20 χρόνια. Μέσα από τις προσευχές μου πολλές θανατηφόρες ασθένειες θεραπεύτηκαν. Έκανα Κάρμα Σαμχάρα για πολλούς ανθρώπους. Έγραψα και κατέγραψα σε πολλά μου βιβλία αυτά τα περιστατικά. Αυτά όλα αποτελούν απόδειξη ότι τα δάκρυα και η δύναμη της άσκησής μου διώχνει όλα τα Κάρμας.

Ένα γεγονός που συνέβη το 1999 δείχνει πώς το Κάρμα κάποιου προσώπου διαγράφηκε. Η Σάβιτρι είναι μία πιστή από την Ν. Αφρική. Ήταν πολύ δραστήριο μέλος του Σάι Σαμίτι και πρόεδρος σε εννέα Κέντρα του Σάι. Στις 13 Οκτωβρίου του 1997 διέγνωσαν καρκίνο. Στις 8 Οκτωβρίου του 1999, μια πιστή από την Τανζανία μού τηλεφώνησε και μου ζήτησε να προσευχηθώ για κείνη. Στο διαλογισμό ο Σουάμι μού είπε: "Ο καρκίνος αναβλήθηκε (Κάνσερ κάνσελ)". Καθώς δεν μπορούσα να της τηλεφωνήσω, ζήτησα από τον Σουάμι να της δώσει ένα μήνυμα. Και τότε τηλεφώνησε μία άλλη πιστή από την Αφρική και είπε ότι μπορούσε εκείνη να μεταφέρει το μήνυμα. Το Νοέμβριο η Σάβιτρι πήγε στο Πουτταπάρτι για τα Γενέθλια του Σουάμι. Τότε έκανε ένα τσεκ απ στο Σούπερ Σπεσιάλιτι Χόσπιταλ (Νοσοκομείο) και από κει της δώσανε την απάντηση ότι δεν υπήρχε πια καρκίνος. Στις 3 Δεκεμβρίου ο Σουάμι την κάλεσε για ιντερβιού και τη συμβούλεψε να παίρνει κάποια φάρμακα. Στη συνέχεια εκείνη ρώτησε τον Σουάμι αν μπορούσε να με επισκεφτεί. Ο Σουάμι τής έδωσε την άδειά Του λέγοντάς της: "Να επισκεφτείς την Βαντακαμπάττι θεία." Όλα αυτά δείχνουν το πώς η δύναμη της άσκησής μου έδιωξαν το Κάρμα κάποιας.


συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου