Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Συνείδηση ​​είναι η εσωτερική φωνή που μας διορθώνει ,όταν κάνουμε λάθος. Είναι η φωνή της αλήθειας και της εντιμότητας.

Και τώρα ας έρθουμε στην θερμοκοιτίδα.

Όταν ένα παιδί γεννιέται πρόωρα, το βάζουν σε θερμοκοιτίδα για να υποστηρίζονται τα ζωτικά του όργανα. Επειδή το παιδί έχει γεννηθεί πρόωρα, οι εξωτερικές συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για την επιβίωσή του. Είναι ευαίσθητο στις αρρώστιες. Η θερμοκοιτίδα είναι σα μια τεχνητή μήτρα που προστατεύει το παιδί.

Η Σάτυα Γιούγκα δεν πρόκειται να διαρκέσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλές χιλιάδες χρόνια απομένουν για να έρθει η καινούργια Εποχή. Δεδομένης τούτης της κατάστασης αν αυτή η Σάτυα Γιούγκα πρέπει να ανατείλει τώρα, φανταστείτε πόσο δύσκολο Έργο είναι. H κακία στην Κάλι θα επιτεθεί στην "πρόωρη" Σάτυα Γιούγκα. Αυτό όμως δεν πρέπει να συμβεί και δεν θα συμβεί αν οι εποχές ακολουθούσαν τον φυσικό τους κύκλο. Τώρα έρχεται η Σάτυα Γιούγκα πρόωρα, νωρίτερα από ό, τι θα έπρεπε. Μέσα από την Πρέμα μου και τα αισθήματά μου, δημιουργώ τις σωστές συνθήκες για να την προστατέψω. Το Στούπι λειτουργεί σαν μια θερμοκοιτίδα, προστατεύονται και σκορπίζοντας παντού τα αισθήματά μου. Δημιουργεί συνθήκες ίδιες με εκείνες της μήτρας που θρέφουν και προστατεύουν την αναδυόμενη Σάτυα Γιούγκα από τα δαιμονικά στοιχεία της Κάλι. Η Σάτυα Γιούγκα θα παραμείνει στη "Θερμοφόρα - Στούπι" μέχρι να έρθει η σωστή ώρα. Αυτό είναι η Βίσβαγκάρμπα.

συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου