Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Η ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΒΕΔΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ

Η Σκέψη της Ημέρας 

Τα αισθήματα της αφοσίωσης μιας τζίβας προσφέρονται μέσα από το 101 Νάντις στον Ενοικώντα "Θεό". Σε ανταπόδοση δέχεται τη Γνώση του Εαυτού. 


          ΒΕΔΙΚΕΣ  ΑΡΧΕΣ  ΓΙΑ   ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ



Εισαγωγή


Η ζωή είναι όπως και τα αισθήματα. Είναι τα αισθήματα που συνεχίζουν από Εποχή σε Εποχή, γέννηση μετά τη γέννηση. Τα αισθήματα, όταν  επικεντρώνονται στον Θεό, μας βοηθούν να κερδίσουμε την ελευθερία από τον κύκλο των  γεννήσεων και των θανάτων. Αυτό το βιβλίο μεταφέρει τούτο  το διαχρονικό μήνυμα των Βεδών.
    Σουάμι, δεν ξέρω τίποτα. Μου ζήτησες να γράψω από τα Αισθήματα – Η ριζική Αιτία – Δημιουργία και είπες ότι αυτά είναι η Αρχή – Αξίωμα του να γίνεις Θεός. Σε παρακαλώ, ευλόγησε με για να γράψω καλά.

                                                                        Βασάντα Σάι

Σχετικά με τη συγγραφέα.
Η Σρι Βασάντα  Σάι γεννήθηκε σε ένα απομονωμένο χωριό της Νότιας Ινδίας, το Βαντακαμπάττι της Πολιτείας Ταμίλ Νάντου. Από τα πρώιμά της χρόνια έκανε έντονη πνευματική άσκηση για να ενωθεί με τον Κύριο. Η ζωή της δείχνει πώς μια εξατομικευμένη ψυχή λαχταράει την ένωση με τον Θεό. Όλα της τα βιβλία, και είναι πολλά, αναδύθηκαν από το φως της μεγάλης της αγάπης και σεβασμού για τον Μπαγκαβάν Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα. Η Σρι Βασάντα Σάι τώρα κατοικεί στο Άσραμ Μούκτι Νίλαγιαμ στο χωριό Royapalayam κοντά στο Thirumangalam, Ταμίλ Νάντου. Το Άσραμ είναι  η κατοικία της κολόνας της Αλήθειας, του Μούκτι Στούπι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου