Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Η ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ #9


Η Σκέψη της Ημέρας

Πιστεύουμε ότι το φαγητό είναι ο λόγος της καλής μας ή όχι υγείας. Στην πραγματικότητα την υγεία μας την επηρεάζουν τα αισθήματά μας.






ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ # 9


ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΝΤΑΡΒΑ ΓΑΜΟΣ


Ο Σ ο υ ά μ ι    ά φ η σ ε    τ ο   Σ ώ μ α    Τ ο υ   γ ι α    τ ι ς  δ ι κ έ ς    μ ο υ   α μ α ρ τ ί ε ς

Υπήρχε κάποτε ένας βασιλιάς στην Πολιτεία Ταμίλ Νάντου. Το όνομα του Σίμπι. Ο Αυτοκράτορας  αυτός έδωσε τη ζωή του για ένα περιστέρι που ήρθε και του ζήτησε προστασία. Ένας  άλλος βασιλιάς, ο Manonidhi Chola, ήταν έτοιμος να θυσιάσει τη ζωή του ίδιου του γιου για ένα νεκρό μοσχάρι. Μια μέρα ο  γιος του σκότωσε χωρίς να το καταλάβει ένα μοσχαράκι με την άμαξά του. Ξαφνικά ο Θεός εμφανίστηκε, έφερε στη ζωή το μοσχάρι και έτσι προστάτεψε τη ζωή του γιου του βασιλιά. Σε τούτη τη γη της Ινδίας ένας βασιλιά έκοψε τα χέρια και τα πόδια του Μανσούρ! Στη Αλεξάνδρεια, ένα αυτοκράτορας σκότωσε την Αγία Αικατερίνη, κόβοντάς της το κεφάλι! Τι είδους κόσμος είναι αυτός που ζούμε; Ένα παράξενο μέρος. Ανάμεσα στους άλλους βασιλιάδες βρίσκονται και αυτοί που απέδωσαν δικαιοσύνη και στο μοσχάρι και στο περιστέρι! Εξαιτίας  των αμαρτιών των ανθρώπων της Κάλι Γιούγκα ένας Αβατάρ παρέδωσε τη ζωή Του. Ο Σουάμι υπέφερε σαν τον Ιησού και άφησε το Σώμα Του εξαιτίας  των αμαρτιών όλων. Το κάθε σπίτι πρέπει να γράψει τα ακόλουθα λόγια:
Ο Μπαγκαβάν Σάτυα Σάι Μπάμπα άφησε το Σώμα Του εξαιτίας των αμαρτιών μου.
Να το γράψετε και να το διαβάζετε κάθε μέρα. Κάνω έκκληση σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου να πάρουν έναν όρκο: Εφαρμόστε τουλάχιστον μία από τις  διδασκαλίες του Σουάμι στη ζωή σας. Καθημερινά εφαρμόστε τουλάχιστον μία από τις  διδασκαλίες  του Σουάμι.
Ο Σουάμι έδωσε μια κάρτα σε σχήμα διαμαντιού με το Θεϊκό Ταχυδρομείο και με τις ακόλουθες  λέξεις τυπωμένες.  Είθε τούτο το νέο κεφάλαιο στη ζωή σας να γεμίσει μα αγάπη, χαρά και πραγμάτωση των προσδοκιών σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου