Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Η ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - Η ΜΑΓΙΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ: ΣΑΙ ΜΠΟΝΤ 007 2

Η Σκέψη της Ημέρας

Ο Θεός είναι Αγάπη. Η εκδήλωση της Αγάπης είναι το Ντάρμα του ανθρώπου.




Η ΜΑΓΙΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ: ΣΑΙ ΜΠΟΝΤ 007   2




Οι ακόλουθοι πίνακες συγκρίνουν τα 7 τσάκρας μου με εκείνα αυτών που κάνουν σίντις…

























Η δύναμη να κάνεις σίντις έρχεται μετά το άνοιγμα των δύο ή τριών τσάκρας. Γνωρίζοντας αυτό πρέπει κάποιος να τις σταματήσει από το ξεκίνημα ακόμα. Αλλιώς γίνεται κάτι σα μάγος. Πλήθος συγκεντώνεται γύρω του και, καθώς κάνει επίδειξη των δυνάμεών του,εκείνες ξοδεύονται άσκοπα, η υγεία του φθείρεται και αυξάνονται οι ασουρικές  ιδιότητες. Έτσι η τόσο πολύτιμη ανθρώπινη γέννηση διασπαθίζεται.
Τα τσάκρας πρέπει να ανοίξουν ένα- ένα. Τα τσάκρας Ίντα, Πίνγκαλα και Σουσούμνα πρέπει να εγερθούν ταυτόχρονα. Αν η Κουνταλίνι Σάκτι  κινηθεί προς τα πάνω σωστά μέσα από το Σουσούμνα νάντι  φθάνει στη Σαχασράρα. Ο άνθρωπος γίνεται Θεός. Η Σάκτι Του χρησιμοποιείται για να ευεργετήσει με ευημερία τον κόσμο. Κάποιες φορές τα τσάκρας δεν ανοίγουν με τη σωστή ακολουθία. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, εγείρεται η Σάκτι και η Σαχασράρα ανοίγει αφύσικα. Εδώ τα πέταλα του λωτού αγγίζουν το φως στο κέντρο και εγείρονται δαιμονικές ιδιότητες και ο  άνθρωπος γίνεται δαίμονας.
Όταν αφυπνίζονται τα τσάκρας με τη σωστή σειρά και φθάσουν στη Σαχασράρα, ο λωτός ανοίγει και το φως επεκτείνεται για να αγγίξει τα πέταλα. Τώρα ο νέκταρ αρχίζει να ρέει και ο άνθρωπος γίνεται Θεϊκός. Η Κουνταλίνι είναι μία, αλλά έχει τη δύναμη να κάνει τον άνθρωπο Θεό ή δαίμονα.


Jai Sai Ram!
V S



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου