Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Σκέψη της Ημέρας


Πώς πρέπει να ζούμε; Είναι στο χέρι μας. Δεν είναι επιλογή του Θεού!


Από το Άρθρο για την Συνειδητοποίηση # 24

 

Αριθμός 46

Πού βρίσκεται η Αλήθεια; Τι είδους ερώτηση είναι αυτή; Υπάρχει κάποιο μέρος στο οποίο δεν βρίσκεται η Αλήθεια; Ο Θεός είναι Αλήθεια. Σε τούτον τον κόσμο δεν υπάρχει μέρος που δεν βρίσκεται ο Θεός. Γι’ αυτό δεν υπάρχει και μέρος που δεν ενυπάρχει η Αλήθεια. Ο Πράλαντα απέδειξε ότι ο Θεός βρίσκεται στ’ αλήθεια παντού, από μιαν  απλή κολόνα μέχρι και στην άκρη ενός χορταριού. Όμως, για να το δούμε αυτό, απαιτείται το μάτι της σοφίας. Μόνον αν έχουμε σοφία, μπορούμε να δούμε τον Θεό παντού. Εγώ είδα τον Σουάμι παντού, μέσα από τα μάτια μου της σοφίας. Η αυστηρότατη πνευματική άσκηση γι’ αυτό ακριβώς έγινε, για να το δείξει  σε όλους.

Μόνον όποιος έχει αγάπη θα μπορέσει να δει τον Θεό. Γι’ αυτό και μεις πρέπει πρώτα να γεμίσουμε με αγάπη τους εαυτούς μας. Η αγάπη και μόνον είναι που δείχνει την Αλήθεια. Δεν πρόκειται για μια ιδιοτελή αγάπη, αλλά για μια αγάπη που δείχνεται σε όλους του κόσμου τούτου. Είναι μέσα από την αγάπη μου που ήρθε το Στούπι και μέσα από το Στούπι είναι που η Σάτυα και η Πρέμα γεμίζει τα πάντα.

Χθες ο Σουάμι έδωσε μιαν φωτογραφία δύο τριαντάφυλλων με έξι μπουμπούκια. Υπήρχαν και δεκαεννέα φύλλα. Το ένα από τα  ανθισμένα τριαντάφυλλα ήταν μεγάλο και το άλλο μικρό. Από κάτω ήταν γραμμένα: Κορνίζα φωτογραφίας 4 επί  6

Ο αριθμός 46 δηλώνει τα χρωμοσώματα που απαιτούνται για τη δημιουργία. Τα γενέθλια του Σουάμι είναι  στις 23 και τα δικά μου επίσης στις 23. Αυτά τα δύο λειτουργούν μέσα στις καρδιές μας, την Βίσβα Μπράχμα Γκάρμπα Κότταμ, σα 46 χρωμοσώματα, που εξέρχονται σαν η Νέα Δημιουργία. Το μεγάλο τριαντάφυλλο είναι ο Σουάμι, ο Άγκνι Μούλα. Το μικρό είμαι εγώ, η Σάκτι Του. Τα 6 μπουμπούκια είναι για τα σαντ γκούνας, τα 19 φύλλα για τις 19 μου ιδιότητες. Με αυτές τις ιδιότητες είναι που αλλάζει ο κόσμος. Οι 19 μου ιδιότητες θα λειτουργήσουν σε όλους. Λειτουργούν σα μιαν κορνίζα. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργούν στη Σάτυα Γιούγκα. Αυτό είναι όπως μια Σάτυα Γιούγκα μέσα σε μιαν Κάλι Γιούγκα. Αυτό είναι αγάπη. Μια αγάπη που λούζει ολόκληρη τη δημιουργία. Μέσα από τούτην την αγάπη δείχνουμε ότι η Αλήθεια βρίσκεται πανταχού. Γι’ αυτό πρέπει να δείχνετε αγάπη σε όλους και σε όλα.

Το μόνο που διδάσκουν όλες οι θρησκείες είναι αγάπη. Αυτό είναι που έδειξε εδώ ο Σουάμι με τον ερχομό Του. Είναι Σάτυαμ. Είναι Αγάπη. Όλοι τούτου του κόσμου, όλες οι θρησκείες, οι κάστες, τα δόγματα ενώνονται μπροστά Του. Γιατί; Επειδή έδειξε μέσα από τη δική Του Αγάπη ότι όλα είναι Ένα. Μπορούμε τούτην την Αλήθεια να τη συνειδητοποιήσουμε μόνον σε τούτην την εποχή που έζησε ο Σουάμι.  Υπάρχει μόνον μία Αλήθεια, αλλά εμφανίζεται σαν πολλές. Αυτό μόνον με τον Σουάμι μπορεί να γίνει συνείδηση. Μόνον όταν δείξετε αγάπη σε όλους θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε τούτη την Αλήθεια. Εκόχουμ Μπαχυσυάμ- το Ένα  έχει γίνει πολλά. Ρώτησα τον Σουάμι στο διαλογισμό.

Βασάντα:  Γράφω για την Αλήθεια. Υπάρχει κάποιος μέρος χωρίς Σάτυαμ;

Σουάμι:     Ο Θεός είναι Αλήθεια. Θέλει να δημιουργεί. Η Σάκτι έρχεται από Κείνον σα Δημιουργία, σα Σύμπαν. Τα πάντα είναι Αλήθεια. Ήρθαμε σε τούτον τον κόσμο για να το  δείξουμε αυτό και πώς έρχεται η Νέα Δημιουργία. Εσύ επεκτείνεσαι σα τη δημιουργία. Δεν πρόκειται για την θεωρία του Μπιγκ – Μπανγκ, αλλά για την απόδειξή της.

Βασάντα:  Τώρα καταλαβαίνω, Σουάμι, και θα γράψω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου