Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Η ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΙ


Η Σκέψη της Ημέρας

Τα πάντα είναι Θεός. Δεν υπάρχει κανένα μέρος στον κόσμο όλο που να μην βρίσκεται.


ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΙ



                            Κεφάλαιο 1

Ταξίδι με  τον Σάι: Η Βαϊκούντα στην Βαϊκούντα


24 Ιουλίου 2010   Διαλογισμός

Βασάντα:  Σουάμι, στο Σανάτανα Σάρατι λένει ότι θέλουν να ετοιμάσουν ένα βιβλίο με τίτλο «Ταξίδι με τον Σάι». Θέλουν οι άνθρωποι να στείλουν οποιαδήποτε πληροφορία για το ταξίδι τους που πήγαν με Σένα. Να γράψω και εγώ για το ταξίδι μου με τον Σάι και να τους το στείλω;
Σουάμι:     Να γράψεις πώς  πήγε το δικό σου ταξίδι.
Βασάντα:  Αστειεύομαι. Πώς είναι δυνατόν να γράψω;
Σουάμι:     Αλήθεια το λέω, να γράψεις. Ξεκίνα από το συνέδριο στην Βαϊκούντα, μετά στο Σίρντι Σάι και και όσοι ήταν μαζί του σαν εργάτες. Μετά ο Σάτυα Σάι Αβατάρ και όσοι έχουν έρθει μαζί Του, οι Νίτυα Σούρις. Να γράψεις για όλα αυτά.
Βασάντα:  Σουάμι, θα γίνει ένα τεράστιο βιβλίο!
Σουάμι:     Τι σημασία έχει το πόσο μεγάλο θα είναι; Γράψε σαν πρώτο τμήμα  το  «Ταξίδι από την Βαϊκούντα στην Βαϊκούντα»
Βάσανα:    Εντάξει, Σουάμι, θα γράψω.
Τέλος του Διαλογισμού
Και τώρα ας τα δούμε όλα αυτά. Στις 23 Ιουλίου πήραμε το περιοδικό Αιώνιος Ηνίοχος του Ιουλίου στα Αγγλικά. Στη τελευταία του σελίδα υπήρχε ο τίτλος «Ταξίδι με τον Σάι». Εκεί ψάχνανε για όσους έχουν ταξιδέψει μα τον Μπαγκαβάν σε διάφορα μέρη για να τους δώσουν κάποιες λεπτομέρειες τοου ταξιδιού και πιθανόν και φωτογραφίες. Ζητούσαν από όσους συμμετείχαν στις περιοδείες να στείλουν πληροφορίες. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από την διαφήμιση.
Το διάβασα και ρώτησα  τον Σουάμι με ανάλαφρο τρόπο αν θα έπρεπε και γω να στείλω με λεπτομέρειες για το ταξίδι μου μαζί Του! Είπε ότι και βέβαια πρέπει να γράψω γι’ αυτό και μάλιστα έδωσε και τον τίτλο. Είπε ότι το ταξίδι άρχισε από την Βαϊκούντα και θα τελείωνε στην Βαϊκούντα. Αν το έγραφα όλο, θα ήταν το ταξίδι μέσα από τα 70 μου βιβλία (τώρα 120)! Πόσοι τόμοι θα έβγαιναν; Έτσι ο Σουάμι μού ζήτησε να γράψω ένα κομμάτι από τούτην τη Σατσαρίτα. Και στη συνέχεια είπε ότι θα έπρεπε να αρχίσω το βιβλίο με τη συνάντηση που έγινε προ της Έλευσης του Αβατάρ στην Βαϊκούντα. Το ταξίδι μου μέσα από τους τρεις Αβατάρς. Έχω γράψει για τον Σίρντι Μπάμπα Αβατάρ σε προηγούμενο κεφάλαιο. Τώρα θα γράψω για το ταξίδι μου με τον Σάτυα Σάι που αρχίζει στην Κάλι Γιούγκα και τελειώνει με τον Πρέμα Σάι στη Σάτυα Γιούγκα. Στο βιβλίο, που θέλουν να γράψουν  για τον Σουάμι μέσω του Σανάτανα Σάρατι (Αιώνιου Ηνίοχου), συγκεντρώνουν πληρφορίες για τις διάφορες περιοδείες Του και θα το δημοσιεύσουν. Αυτό είναι το ταξίδι Του στη Γη. Εγώ γράφω για το ταξίδι του Αβατάρ για τη Γη.το ταξίδι Μουλόκα.
Ζητάνε πληροφορίες.
Αυτός είναι ο κόσμος της Απελευθέρωσης.
Αυτό είναι ταξίδι εσωτερικό το άλλο εξωτερικό.
Ας ξεκινήσουμε…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου