Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Η ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - Άρθρα για τη Συνειδητοποίηση #36 Η Συνέπεια είναι πολύ μεγαλύτερη όταν το λάθος γίνεται ενώπιον του Θεού"

Η Σκέψη της Ημέρας

Όταν ο άνθρωπος βρίσκεται στο φυσικό Σώμα, δημιουργεί γενιά που βασίζεται στον πόθο. Ο καρπός αυτού είναι η αιχμαλωσία στον κύκλο των γεννήσεων και των θανάτων






ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ # 36

Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΘΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Ο Κρίσνα εξήγησε: «Όταν η Ντραουπάντι ταπεινώθηκε στην αυλή των Καουράβας, τόσο ο Μπίσμα όσο και οι Ντρόνα και Κριπατσάρυα παρακολουθούσαν χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα. Δεν σταμάτησαν την κατάφορη αδικία που της έγινε. Το να βλέπεις μιαν αδικοπραγία χωρίς να κάνεις κάτι, αυτό είναι μεγάλη αμαρτία.
Ο Μπίσμα ήταν μέγας γκνιάνι, άνθρωπος της Σοφίας. Αποτελεί οδηγό για την ανθρωπότητα, δείχνοντας το σωστό δρόμο. Απαρνήθηκε τα πάντα. Και όμως, διέπραξε ένα λάθος το ότι παρακολουθούσε μια μεγάλη αδικία που διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια του, χωρίς να κάνει τίποτα. Γι’ αυτόν το λόγο τώρα περιφέρεται στον ουράνιο κόσμο προσέχοντας μήπως γίνει κάπου κάποια αδικία. Ο Μπίσμα ρώτησε τον Σουάμι: «Και Εσύ παρακολούθησες να λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια Σου μιαν τέτοια αδικία και δεν έκανες  απολύτως τίποτα.»
Εκείνη την περίοδο με είχαν προσβάλει τόσο πολύ, και ο Σουάμι δεν έκανε απολύτως τίποτα. Έκλαιγα και θρηνούσα. Το 2007 ο Σουάμι πήρε με το ίδιο Του το χέρι το βιβλίο «Οι 7 τελευταίες μέρες με τον Θεό». Τότε ήταν που με έδιωξαν από το Πουτταπάρτι. Τότε ήταν που ο Σουάμι ήρθε μαζί μου. Αυτό το απέδειξε μέσα από την φωτογραφία που έδωσε. Γι’ αυτό έχω γράψει παλαιότερα. Ο Σουάμι άφησε εκεί το Μάγια -  Σώμα Του μένοντας σ’ αυτό επί τριάμισι χρόνια. Και στη συνέχεια το άφησε. Το πραγματικό Του Σώμα, που βρισκόταν μαζί μου, βγήκε έξω και έμεινε στο Χαριντβάρ σαν ένας Μπαϊράγκι, περιπλανώμενος σανυάσι. Στη συνέχεια πήγε και έμεινε στην Σπηλιά Σίμλα με την πραγματική Του Μορφή. Στο τέλος ο Σουάμι ήρθε στο Σπίτι του Λόφου στο Πουτταπάρτι. Σύντομα θα βγει έξω με την Πούρναμ, την Απόλυτη, την Πλήρη Μορφή Του.
Αυτό το δράμα παίζεται για χάρη του Έργου του Αβατάρ. Ο Σουάμι άφησε το Μάγια Σώμα Του και θα ξανάρθει με ένα νέο σώμα, εν πληρότητι. Όταν με έδιωξαν, ρώτησαν τον Σουάμι για μένα. Ο Σουάμι έστειλε τον Τσεττιάρ για να δει τι συμβαίνει εδώ στο άσραμ. Ήρθε και ρώτησε για τα πάντα.
Του είπα: «Δεν θέλω τούτο το άσραμ. Δεν χτίστηκε για να αποκτήσω κάποιο όνομα, φήμη ούτε και για να μαζέψω πλήθος γύρω μου. Το ξεκινήσαμε μόλις μας το είπε ο Σουάμι. Είμαι έτοιμη να εκχωρήσω τα πάντα και μάλιστα τούτην την στιγμή στον Οργανισμό του Σουάμι. Θα πάω στα Ιμαλάια και θα κάνω τάπας στις όχθες του Γάγγη.»

Αυτά τα έγραψα και στον Σουάμι. Ο Σουάμι τα άκουσε όλα και ζήτησε να κλείσει ο φάκελος που είχαν ανοίξει για μένα στο Πουτταπάρτι. Και, όμως, εκείνοι δεν το έκαναν, δεν υπάκουσαν στις εντολές Του! Όταν πήγαμε στο αεροδρόμιο του Μαντουράι για να παρακολουθήσουμε την άφιξη του αεροπλάνου του Σουάμι, πήραν φωτογραφίες μας. Ο Σουάμι πήγαινε στο Κονταϊκανάλ. Όταν έφθασα και εγώ εκεί, με σταμάτησαν,  απαγορεύοντάς μου την είσοδο. Και όχι μόνον αυτό αλλά και πήραν φωτογραφίες όλων όσων έμεναν στο άσραμ. Ούτε και σε κείνους επέτρεψαν να δουν τον Σουάμι. Επί πλέον ήρθαν και πήραν και φωτογραφίες του Στούπι και του άσραμ γενικώς. Δεν σεβάστηκαν διόλου την εντολή του Θεού. Ο Σουάμι τούς είχε ζητήσει να κλείσουν τον φάκελο που είχαν ανοίξει το 1998. Και τότε γιατί τα έκαναν όλα αυτά; Αν δεν είναι σε θέση να υπακούουν τις εντολές του Σουάμι, γιατί τότε έχουν έναν Οργανισμό στο Όνομά Του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου