Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Η ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛ. ΒΙΒΛΙΟ " Η ΜΑΓΙΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ. ΣΑΙ ΜΠΟΝΤ ΟΟ7 ΜΕΡΟΣ" 2ο

Η Σκέψη της Ημέρας 
Οι σκέψεις και τα αισθήματά μας γίνονται βαθιές καταγραφές και αυτές είναι που παίζουν τον καθοριστικό ρόλο στην  επόμενη γέννησή μας.





ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "Η ΜΑΓΙΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ: ΣΑΙ ΜΠΟΝΤ 007 " Μέρος 2ο



ΚΕΦΑΛΑΙΟ  5
Πόσοι Χάνουμανς;
Κάποτε ήρθε κάποιος από ένα κοντινό χωριό στο άσραμ. Ήταν μεγάλος πιστός του Χάνουμαν. Μου είπε ότι κάποιες φορές ο Χάνουμαν έμπαινε στο σώμα του. Τότε φώναζε δυνατά και το σώμα του άρχιζε να τινάζεται. Πολλοί πήγαιναν να τον δουν και του ζητούσαν να τους λύσει κάποια προβλήματα. Τούτη, όμως, η αλλόκοτη συμπεριφορά του έφερε αναστάτωση στη γυναίκα και στην οικογένειά του. Τον έστειλαν να μείνει σε ένα ναό λίγο έξω από το χωριό, ελπίζοντας ότι η συμπεριφορά του θα γινότανε λιγότερο εκκεντρική. Μια μέρα προσευχήθηκε θερμά στον Χάνουμαν για να αλλάξει την συμπεριφορά του. Ο Χάνουμαν απάντησε στις προσευχές του λέγοντας: «Πήγαινε στο Μούκτι Νίλαγιαμ και όλα θα γίνουν καλά.» Ο άνθρωπος ρώτησε πολλούς για το Μούκτι Νίλαγιαμ. Τελικά με ανακάλυψε, ήρθε στο άσραμ και μου είπε τα πάντα. Του είπα ότι στο διαλογισμό θα προσευχηθώ γι’ αυτόν στον Σουάμι.
Κάθισε στο δωμάτιο προσευχής και έκανε διαλογισμό. Μετά τον διαλογισμό επέστρεψα στο δωμάτιό μου. Ξαφνικά ακούσαμε έναν δυνατό θόρυβο. Όλοι μας τρέξαμε στο δωμάτιο προσευχής. Ο άνθρωπος έβγαζε κραυγές ενώ το σώμα του τιναζόταν. Έβαλα στο μέτωπό του βιμπούτι του Σουάμι και έτσι κάθισε ήρεμος σε ένα μέρος. Στο διαλογισμό, στις 4 το απόγευμα, κάθισε έξω από το δωμάτιο προσευχής. Του είπαμε ότι διαλογιζόμασταν μέσα. Εκείνος είπε: «Θα έρθω κι εγώ μέσα». Σε όλη τη διάρκεια του διαλογισμού, των μπάτζανς και του Άρατι κάθισε ήσυχα και με ηρεμία. Προσευχήθηκα στον Σουάμι και μετά του έδωσα περισσότερο βιμπούτι. Μετά από αυτό επανήλθε στα φυσιολογικά του και γύρισε χαρούμενος στο χωριό του.
Ο Χάνουμαν μπαίνει μέσα του και μιλάει μέσα από κείνον, εκτός αυτού, όμως,  φωνάζει, προκαλώντας ανωμαλίες στο σώμα του ανθρώπου αυτού. Έτσι δημιούργησε και σε κείνον και στα μέλη της οικογένειάς του ανησυχία. Η οικογένειά του δεν άντεχε όλο το πλήθος των ανθρώπων που πήγαινε και τους επισκεπτόταν γι’ αυτόν το λόγο. Γι’ αυτό και εκείνος προσευχήθηκε στον Χάνουμαν ο οποίος και  απάντησε στην προσευχή του λέγοντάς του να επισκεφτεί το Μούκτι Νίλαγιαμ και ότι όλα θα γινόντουσαν εντάξει. Και αυτός έψαξε να βρει τη γαλήνη και τη βρήκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου