Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Η ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ " Η ΜΑΓΙΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ: ΣΑΙ ΜΠΟΝΤΙ 007 "

Η Σκέψη της Ημέρας

Το πού και το πότε θα πεθάνουμε ήδη είναι προαποφασισμένο. Και έτσι ακριβώς θα συμβεί χωρίς να μπορεί κανείς να το αλλάξει.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: " Η ΜΑΓΙΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ: ΣΑΙ ΜΠΟΝΤ ΟΟ7"


ΚΕΦΑΛΑΙΟ  5
                                         
 ΠΟΣΟΙ ΧΑΝΟΥΜΑΝ;
Υπάρχει και μια γυναίκα που είναι πιστή του Χάνουμαν. Εξαιτίας της πίστης της μπορεί και ανακουφίζει πολλούς από τους πόνους και τα προβλήματά τους. Δίνει γιάντρας και θεραπείες για να διώξουν το δαίμονα σε συγκεκριμένα σπίτια. Σε κάποια από αυτά έχει απομακρύνει τις επιδράσεις τις μαύρης μαγείας. Κάποια μέρα ήρθε εδώ με έναν άντρα και είδε το Στούπι που τότε βρισκότανε στα αρχικά στάδια της κατασκευής του. Είπε: «Πρέπει να τελέσετε κάποιες τελετές για να καθαρίσετε το χώρο από τις αρνητικές ενέργειες και τότε όλα θα είναι εντάξει. Θα έρθω κάποια μέρα και θα τα κάνω όλα εγώ.»
Λίγο αργότερα, και ενώ καθόμασταν στο δωμάτιο προσευχής, άρχισε να κάνει περίεργες χειρονομίες και να φωνάζει. Είπε ότι πρέπει να εξευμενίσουμε τους Θεούς για να αποτρέψουν τις διαβολικές επιρροές και ότι πρέπει να προσφέρουμε Pariharam. Εκείνη την ώρα έφθασε μια κυρία από το Βαντακαμπάττι. Είπε ότι υπέφερε από πολλά προβλήματα τον τελευταίο χρόνο. Το είπε αυτό στη γυναίκα και ζήτησε λύση των προβλημάτων της από κείνη. Της ζητήθηκε να πάει στο Τσενάι και να προσφέρει Pariharam μέσω αυτής της πιστής του Χάνουμαν. Εγώ της είπα: «Μην ανησυχείς, ο Σουάμι θα τα φροντίσει όλα.»


Από το βιβλίο «Η Αυτοβιογραφία του ‘Εγώ χωρίς εγώ’»
Πώς λοιπόν τα αισθήματα παίρνουν μορφή; Στο τρίτο βιβλίο, έδωσα ένα παράδειγμα. Κάποτε ένα αγόρι επέστρεφε από το σχολείο. Εκείνη τη στιγμή είδε ένα αστυνομικό τζίπ να τον κυνηγά. Άρχισε να κλαίει και να φωνάζει. Όλη η οικογένεια ήρθε και κοίταζε έξω, όμως εκεί δεν υπήρχε τίποτα. Εντούτοις, το παιδί επανέλαβε το ίδιο πράγμα και κρύφτηκε μέσα στο σπίτι. Δεν υπήρχε τίποτα, γιατί όμως είπε ότι ένα αστυνομικό τζίπ βρισκόταν στη μέση του δρόμου; Οι σκέψεις του πήραν μορφή και βγήκαν έξω. Οι σκέψεις, που οφείλονταν στις βαθιές καταγραφές του, δημιούργησαν τις μορφές. Αυτές ήταν βασισμένες στο φόβο. 
Ο Θεός Ναρασίμα ξεπήδησε μέσα από μια κολώνα εξαιτίας της πίστης και της αφοσίωσης του Πράλαντα. Στο Ραζαλίλα, για κάθε μια γκόπι εμφανίσθηκε και ένας Κρίσνα. Αυτό οφειλόταν στην Πρέμα τους. Ο Πρέμα Σάι Αβατάρ έρχεται εξαιτίας των μητρικών αισθημάτων. Τα αισθήματα που οφείλονται στις βαθιές καταγραφές μας, δημιουργούν τις μορφές. Το σύμπαν εμφανίζεται από μια σκέψη. Στο βαθύ ύπνο, δεν υπάρχει κόσμος. Όμως, όταν είμαστε ξύπνιοι, βλέπουμε τον κόσμο. Οτιδήποτε βλέπουμε στα όνειρά μας, όλα είναι οι δικές μας βαθιές καταγραφές.   







             g g g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου