Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Η ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ"

Η Σκέψη της Ημέρας

Μόλις ο Θεός μπει μέσα μας, λίγο λίγο το παλιό μας κάρμα αρχίζει να σβήνει.


Από το βιβλίο "Απελευθέρωση Εδώ και Τώρα! " μέρος 1ο


2
Βάρκα χωρίς κουπιά


30 Οκτωβρίου 1996    Ένα υπέροχο όραμα στο διαλογισμό
Μια βάρκα. Ο Σουάμι κι εγώ είμαστε μέσα.  Η Βάρκα κινείται χωρίς κουπιά. Τα μάτια μου στυλωμένα στο θεϊκό πρόσωπο του Σουάμι. Δείχνοντας με το χέρι Του ο Σουάμι λέει: «Κοίτα εκεί! Οι άνθρωποι αγωνίζονται στη θάλασσα, κρατώντας στο κεφάλι και στην πλάτη τους βαριά φορτία. Υποφέρουν με τα παιδιά τους και τα υπάρχοντά τους. Οι καρχαρίες τους τρομοκρατούν.  Τρέχουν για να ξεφύγουν, ουρλιάζουν από φόβο και σύγχυση.»  Κατάπληκτη ρωτάω τον Σουάμι: «Τι είναι όλα αυτά, Σουάμι;»
Σουάμι:  Είναι  ο Σαμσάρα Σάγκαρα, ο ωκεανός της εγκόσμιας ζωής. Για αυτόν έχεις γράψει ένα τραγούδι.
     
                Όλοι βυθισμένοι στον ωκεανό της ζωής
μα ένα θαύμα…
τα νερά μειώνονται στο ένα πόδι
ο Κύριος του Πάρτι είναι εδώ!
Έχουμε σωθεί! Έχουμε σωθεί!
Δρέψτε τη Χάρη Του!
Ελάτε, δρέψτε  τη Χάρη Του!
Πρόκειται για ένα τραγούδι από τα 1000 λατρευτικά που έχω γράψει για τον Σουάμι.
Σουάμι:     Ενώ αυτοί οι άνθρωποι υποφέρουν στον ωκεανό, το δικό σου πνευματικό ταξίδι είναι γλυκό αφού ο Θεός βρίσκεται κοντά σου.
Κάθομαι γεμάτη ευδαιμονία κοντά στον Σουάμι και η βάρκα φθάνει με ασφάλεια στην ακτή. Ο Σουάμι κι εγώ κατεβαίνουμε και περπατάμε κατά μήκος ενός απαστράπτοντος χρυσού μονοπατιού. Το ελικοειδές μονοπάτι μας φέρνει προς τα πάνω. Εκεί ένας νέος κόσμος εμφανίζεται μπροστά μας. Ο Σουάμι γίνεται Κρίσνα. Φοράει μια κορόνα με φτερό παγονιού και γιρλάντες. Χορεύει και τραγουδάει. Ένα γεμάτο ευδαιμονία Ντάρσαν.
Σουάμι:     Να η Γκολόκα!
Βασάντα:  Σουάμι, δεν χρειάζομαι ούτε την Γκολόκα ούτε τον Παράδεισο. Το μόνο που θέλω είναι να μείνω περισσότερο μαζί Σου.
Σουάμι:     Σίγουρα θα το απολαύσεις.
ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ GV το οποίο έγραφε αυτό που μου είχε πει η Άνταλ στο διαλογισμό: «Είσαι η Ράντα και η Άνταλ.»  Ήταν 11.45 π.μ. την ώρα που έγραφα την απάντηση στο γράμμα του GV. Καθώς άνοιξα την τηλεόραση, είδα έναν άντρα και μια γυναίκα σε μια βάρκα!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου