Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Η ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ " Η ΜΑΓΙΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΣΑΙ ΜΠΟΝΤ 007" ΜΕΡΟΟΣ 2ο

Η Σκέψη της Ημέρας

Η επέκταση της αφοσίωσης είναι σοφία.


                                                Η ΜΑΓΙΑ ΤΩΝ     
             ΘΑΥΜΑΤΩΝ: ΣΑΙ ΜΠΟΝΤ 007    
                               Μέρος 2ο







                                           ΠΡΟΛΟΓΟΣ 


Η Μάγια των Θαυμάτων εκδόθηκε  για πρώτη φορά το 2004. Το 2007 ο Σουάμι μού ζήτησε να γράψω ένα άλλο βιβλίο με το ίδιο θέμα. Τελείωσα τη συγγραφή του δεύτερου βιβλίου αλλά δεν το δημοσιεύσαμε. Καθώς ο Σουάμι τώρα μάς ζήτησε να δημοσιεύσουμε τα ηλεκτρονικά βιβλία, θα ανεβάσουμε και το Η Μάγια των Θαυμάτων Μέρος 2ο «Σάι Μποντ 007» σε σειρές από ένα κεφάλαιο κάθε εβδομάδα. Θα στέλνουμε το τελευταίο κεφάλαιο μα και θα το αναρτούμε στο εβδομαδιαία στο website http//mukthinilayam.org
13 Απριλίου 2013     Διαλογισμός
Σουάμι:     Μόνον εκείνος που μέσα από σάντανα έχουν ανοίξει τα εφτά τσάκρας μπορεί να πει ότι ο Σουάμι του μιλάει. Αυτό είναι Σάι Μποντ. Πολλοί λένε ότι τα εφτά τσάκρα τους είναι ανοιχτά μα μόνον εσύ το έχεις αποδείξει μέσα από την Κουνταλίνι σου που βγαίνει προς τα έξω με τη μορφή του Στούπι. Και τα Νάντις αποκάλυψαν το ίδιο. Παρ’ όλα αυτά, όμως, εσύ φοβάσαι. Αν και πάντα μιλάω μαζί σου, εσύ συνεχίζεις να ρωτάς αν είναι πραγματικά όλα αυτά. Όλοι οι άλλοι μιλάνε χωρίς φόβο. Αυτό δεν είναι πραγματικό.
Βασάντα:  Καταλαβαίνω, Σουάμι, και θα γράψω.
Τέλος του Διαλογισμού
Τώρα ας τα δούμε όλα αυτά. Ο λόγος που δώσαμε αυτό το παράξενο όνομα Σάι Μποντ 007 στο βιβλίο εξηγείται στο δεύτερο κεφάλαιο με τίτλο: «Πόλεμος των Σίντις». Εκεί γράφω για τον κατάσκοπο Τζέιμς Μποντ.
Υπάρχουν κάποιοι που επισκέπτονται τακτικά ένα σπίτι στο οποίο γίνονται συνεχώς θαύματα. Κάποιος από την ίδια ομάδα τότε επισκέπτεται ένα άλλο σπίτι των «θαυμάτων». Τον ακολουθεί και κάποιος άλλος από το γκρουπ του πρώτου σπιτιού. Εκείνος αναφέρει ό,τι έχει δει, είναι σα να λέμε ένας κατάσκοπος. Και τότε ο «Σουάμι» γράφει ένα μήνυμα στον άνθρωπο που πρωτοπήγε στο δεύτερο σπίτι των θαυμάτων και ρωτάει:
… γιατί πήγες σ’ εκείνο το σπίτι; Αν πας εκεί θα βρεθείς σε μεγάλο κίνδυνο και θα υποφέρεις από μια τρομερή αρρώστια!
Αυτό το γεγονός μου αναφέρθηκε όταν επισκέφθηκα μιαν πόλη και μου το διηγήθηκαν κάποιοι πιστοί. Όταν μιλήσαμε γι’ αυτό, γελάσαμε. Και τότε ήταν που δόθηκε ο τίτλος στο βιβλίο.

Η Μάγια των Θαυμάτων: Τζέιμς Μποντ 007

Ο Σουάμι δεν είναι κατάσκοπος. Μας δένει με την αγάπη Του. Έτσι εμείς Tου δώσαμε τον τίτλο «Σάι Μποντ 007». Το πρώτο 0 δηλώνει την τζίβα, το δεύτερο τον Σίβα και τα δύο γίνονται Πούρναμ. Διασχίζουν τα 7 τσάκρας και ενώνονται. Μόνον όταν κάποιος κάνει σάντανα και ανοίγουν τα 7 του τσάκρας, μπορούμε να πούμε ότι είναι αγνός. Μόνον τότε μπορεί να δηλώσει ότι ο Σουάμι μιλάει μαζί του. Όμως αυτοί οι σοφοί και άγιοι που φθάνουν σ’ αυτό το στάδιο, ενώνονται με τον Θεό. Μπορεί κάποιοι να παραμένουν στον κόσμο και να διδάσκουν στους κοινούς ανθρώπους.
Έκανα σάντανα σε όλη μου τη ζωή και έτσι άνοιξαν και τα 7 τσάκρας μου. Ο Σουάμι το έχει αποδείξει αυτό μέσα από το Στούπι που έρχεται προς τα έξω. Και όχι μόνον αυτό, αλλά και του Σουάμι και τα δικά μου Νάντις δηλώνουν την αλήθεια του ποιοι είμαστε και ποια η σχέση μας. Παρ’ όλα που έτσι έχουν τα πράγματα εγώ συνεχίζω να φοβάμαι. Οτιδήποτε μου λέει ο Σουάμι, ζητώ αποδείξεις για να επιβεβαιώσω ποιος μιλάει με εμένα. Και μόνον τότε τα γράφω στα βιβλία.  Αυτό είναι ο Σάι Μποντ. Είναι ο δεσμός μεταξύ του Σουάμι και εμένα. Εγώ είμαι η Σάκτι Του. Είναι ο Σουάμι που μου ζήτησε να γράψω αυτά για πρόλογο.
Θαύματα συμβαίνουν σε πολλά σπίτια εν ονόματι του Σουάμι. Εκεί οι άνθρωποι λένε «ο Σουάμι μιλάει,, ο Σουάμι γράφει». Πλήθη συνωστίζονται σε τέτοια μέρη. Και όμως όλα αυτά δεν δίνουν παρά μια στιγμιαία ευτυχία. Αν ο νους σας βυθίζεται σε τέτοια πράγματα, δεν θα μπορέσετε να αποκτήσετε σοφία. Για πόσο καιρό νομίζετε ότι θα αναζητάτε σπίτια θαυμάτων; Πρέπει να αναλύσετε και να βρείτε την αλήθεια! Το Όνομα του Σουάμι δεν  πρέπει να κηλιδωθεί! Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί με όσους λένε ότι μιλάει μέσα από αυτούς ο Σουάμι.
Και εγώ αναζητούσα σπίτια θαυμάτων. Και τότε ο Σουάμι μού ζήτησε να αναλύσω και να χρησιμοποιήσω τη διάκρισή μου. Και μόνον τότε μπόρεσα να διακρίνω την αλήθεια. Τώρα γράφω μόνον όσα εγώ έχω βιώσει. Επειδή τέτοια «θαύματα» συμβαίνουν σε όλον τον κόσμο, σε χιλιάδες σπίτια, γενικά οι άνθρωποι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Ανακαλύψτε ποια είναι τελικά η αλήθεια.
Γράφω έτσι, καθώς γνωρίζω την αλήθεια που κρύβεται σε τούτα τα μέρη. Ο νους αυτών που κατοικούν σε τέτοια σπίτια  είναι που τους μιλάει. Έτσι πρέπει πρώτα να ανακαλύψουμε το επίπεδο της αγνότητάς τους. Οι σοφοί και οι άγιοι ποτέ δε μιλούν έτσι. Διδάσκουν δίνοντας συμβουλές μόνον για πνευματικά θέματα.
Όλοι μας πρέπει να διαλογιστούμε βαθειά και να αποκτήσουμε διαύγεια.  Βγείτε από τον κόσμο της Μάγια Και προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε την αλήθεια.  Επειδή υποφέρουν τόσο οι άνθρωποι στην εγκόσμια ζωή τους, πηγαίνουν στους κινηματογράφους για να χαλαρώσουν.
Η Μάγια των Θαυμάτων: Σάι Μποντ 007

Με τον ίδιο τρόπο οι άνθρωποι που εμπλέκονται στην πνευματική ζωή, πηγαίνουν σε σπίτια θαυμάτων για να ξεχάσουν  για λίγο τις δυσκολίες τους και μετά επιστρέφουν στο σπίτι. Εσείς, όμως, πρέπει να βρείτε την Αλήθεια. Πρέπει να φθάσετε τον Θεό. Η σοφία και μόνον είναι που θα σας βοηθήσει σε τούτη σας την προσπάθεια. Αναζητήστε τη σοφία. Εφαρμόστε όσα ο Σουάμι δίδαξε.
Στο τεύχος του Απριλίου του 2013 του περιοδικού Αιώνιος Ηνίοχος στα Ταμίλ ο Σουάμι δίνει μιαν όμορφη απάντηση σε μία από τις ερωτήσεις του Δρ Χίσλοπ.
Σουάμι: Το να αντιγράφετε τους άλλους δεν είναι καλό. Η φύση του ανθρώπου είναι να μιμείται. Η εκ νέου δημιουργία είναι η φύση του Θεού. Αυτοί που μιμούνται, υποβαθμίζουν την πραγματική τους φύση. Καλύπτεται. Να ένα παράδειγμα. Κάποτε ένα κοράκι ήθελε να περπατήσει όπως ο κύκνος. Όσο κι αν προσπάθησε δεν μπόρεσε να το πετύχει. Τελικά κουράστηκε και σταμάτησε την οποιαδήποτε προσπάθεια. Τότε το κοράκι ανακάλυψε ότι άρχισε να ξεχνάει τη φύση του. Ξέχασε πώς να περπατάει σαν κοράκι. Αυτό είναι το στάδιο όλων εκείνων που προσπαθούν να μιμηθούν.
Αυτό είναι που είχε πει ο Σουάμι το 1960. Μη μιμείσθε τους άλλους. Οι άνθρωποι, όμως, προσπαθούν να μιλήσουν όπως μιλάει ο Σουάμι, να περπατήσουν όπως Εκείνος περπατάει και λένε: «Ο Σουάμι έχει μπει μέσα μου.»  Όλα τούτα δεν είναι πραγματικά. Κανείς απολύτως δεν μπορεί να αντιγράψει τον Θεό. Τέτοιοι άνθρωποι θα χάσουν την ίδια τους την φύση και θα πέσουν στην κόλαση. Γι’ αυτό, αναγνώστες, να διαβάζετε τα πάντα με προσοχή και να προσπαθείτε να τα κατανοήσετε. Απελευθερωθείτε από τη Μάγια των Θαυμάτων.

                    «Προσεύχομαι στο Σουάμι να λούσει με την Χάρη Του όλους!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου