Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Μια Τζίβαν Μούκτα απελευθερώνεται ενόσω ακόμα βρίσκεται σε ανθρώπινο σώμα. Βρίσκεται σε απόλυτη γαλήνη, απόλυτα ευχαριστημένη στον Εαυτό.



Είναι η Ανατολή της Σάτυα Γιούγκα, της Χρυσής Εποχής. Τα αισθήματα και μόνον φέρνουν μια Νέα Δημιουργία, μια παρθένα δημιουργία γεννημένη κατ’ ευθείαν από τον Θεό χωρίς καταστροφή. Είμαστε μάρτυρες τούτου του εξαιρετικά ασυνήθιστου, εκπληκτικού γεγονότος. Τούτο το βιβλίο διηγείται την ιστορία της Σάτυα Γιούγκα και το πώς γεννιούνται οι τέσσερις εποχές του ανθρώπου. Γιατί αυτή η Νέα Εποχή έρχεται; Πώς είναι δυνατόν να έρχεται τώρα; Το ξετύλιγμα του κοσμικού δράματος από την Βασάντα Σάι αποτελεί ένα μοναδικό βίωμα της Αβαταρική Καθόδου και της διεύρυνσης της Συνειδητότητας, της Πρέμα και της Αλήθειας. Οι χειρόγραφες σημειώσεις του Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα ήταν αυτές που οδήγησαν την Άμμα στο να προετοίμασε το κείμενο. Σημείωσε το υλικό που θα συμπεριλαμβανόταν στο βιβλίο, τακτοποίησε σε σειρά τα κεφάλαια και επέλεξε την καρδιά αυτού του βιβλίου από τα ημερολόγια της Άμμας. Χωρίς Εκείνον δε θα μπορούσε να υπάρξει διεύρυνση της Αλήθειας.


« Είμαστε οι Πουρούσα-Πράκριτι που ήρθαμε με τη Μορφή Βίρατ Πουρούσα. Έχουμε έρθει για να υποδεχθούμε τη Σάτυα Γιούγκα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου