Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Πολλοί είναι που με ζηλεύουν. Διαδίδουν ψευδείς φήμες για μένα με αισθήματα μίσους και εχθρότητας. Έκαναν πολλά πράγματα για να με σταματήσουν να βλέπω τον Σουάμι. Παλαιότερα έκλαψα στον Σουάμι και Του ζήτησα το δώρο οποιοσδήποτε μου έκανε κακό να μην βιώσει τον καρπό του Κάρμα του. Κανονικά στη ζωή η κάθε πράξη που τελεί κάποιος επιστρέφει σε κείνον σαν αντανάκλαση, αντίδραση και αντήχηση. Αυτός είναι ο Καρμικός Νόμος πάνω στον οποίον βασίζονται όλες οι εμπειρίες.

Αν κάποιος στρέφεται εναντίον μιας πραγματωμένης ψυχής, βιώνει μεγαλύτερο μαρτύριο. Πριν κάποια χρόνια είχα ζητήσει από τον Σουάμι ένα δώρο, οποιοσδήποτε πράττει ενάντιά μου, να μην υποφέρει τις επιδράσεις του Κάρμα. Και τότε πριν χρόνια, ένα γεγονός συνέβη που με έκανε να ανησυχήσω πάρα πολύ. Τότε είχα ένα όραμα στο οποίο είχα μεταμορφωθεί στην Θεά Κάλι με την τρίαινα και εξόντωσα τους πάντες. Και τότε έγραψα το κεφάλαιο «Κάλι Κάαλι Κάαλι» που αναφερόταν στην Θεά Κάαλι, στην παρούσα Εποχή Κάλι και στη λέξη Κάαλι που σημαίνει άδειος στα Ταμίλ.

Μετά το όραμα στο διαλογισμό, άρχισα να κλαίω. «Γιατί πήρα μια τόσο καταστροφική μορφή σαν και τούτη; Γιατί μίλησα έτσι; Τίποτα δεν θα πρέπει να συμβεί και σε κανένα! Κανείς δεν θα πρέπει να υποφέρει για το λάθος που διέπραξε εναντίον μου!»

συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου