Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΡΑΤΑΚΡΙΣΝΑ ΣΑΝΓΚΑΜΑΜ


ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Όσα προβλήματα, βάσανα και πόνοι μάς παρουσιάζονται, ο μοναδικός στόχος της ζωής μας πρέπει να είναι να πιαστούμε γερά από τα Πόδια του Κυρίου.

ΟΜ ΣΡΙ ΣΑΙ ΡΑΜ

Η Συγγραφέας του βιβλίου - Εισαγωγή

Η κυρία Βασάντα Μανοχάραμ, η συγγραφέας του βιβλίου " Απελευθέρωση εδώ και τώρα", κατάγεται από ένα μικρό χωριό, το Βαντακαμπάττι, 3 χλμ δυτικά του Καλλικούντι, κοντά στο Τιρουμάνγκαλαμ της επαρχίας του Μαντουράι. Ο πατέρας της, Μαντουρακάβι Άλβαρ, ήταν μαχητής της Ελευθερίας. Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι ο ίδιος είχε δώσει στον Μαχάτμα Γκάντι το ύφασμα Κάντι, το οποίο είχε ο ίδιος υφάνει από βαμβάκι που επίσης ο ίδιος είχε φυτέψει στον κήπο του. Η μητέρα της, ήταν η κυρία Βενταβάλλι. Όλη η οικογένεια ήταν Βαϊσναβίτες -πιστοί του Κυρίου Βίσνου.

Η κυρία Βασάντα, φλογερή πιστή του Κυρίου Κρίσνα, είχε την σπίθα της Μπάκτι, η οποία και μετατράπηκε σε άσβεστη φλόγα που μακροπρόθεσμα της γνωστοποίησε την αιώνια Ευλογία. Στην ηλικία των 35 και κατά τη διάρκεια διαλογισμού ο Κύριος Κρίσνα της είπε ότι ο Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα, που βρίσκεται στο Πουτταπάρτι, δεν είναι άλλος από Εκείνον. Από εκείνη την ημέρα έγινε μια "Σάι - Μπάκτα". Έγραψε στο βιβλίο της 
 "Σρι Σάι Γκαναντζάλι"εκατοντάδες στίχους υμνώντας τον Κύριο Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα.

Αργότερα η κυρία Βασάντα είχε συχνά το Ντάρσαν του Σρι Σάι Μπάμπα στο διαλογισμό της και που την εμπλούτιζε με απίστευτες και εξαιρετικά περίεργες θεϊκές εμπειρίες. Το βιβλίο "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ" αποτελεί μιαν ανθολογία τέτοιων ιερών εμπειριών που της αποκάλυψε  ο Ίδιος Σρι Σάι Μπάμπα. 

Τούτη η εισαγωγή θα σας κάνει να κατανοήσετε την ευλογία καθώς θα εμβαθύνεται στο βιβλίο. Ας απολαύσουμε την έκσταση!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου