Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΜΑΤΜΑ ΣΑΤΣΑΡΙΤΑ 2



Κεφάλαιο 1

Ο Άγγελος με το Αστέρι

Παρ’ όλο που ο Σουάμι είπε ότι σίγουρα θα έρθει τον Δεκέμβρη, εγώ φοβόμουν να γράψω. Παρ’ όλο που Του ζήτησα να μου δώσει μία απόδειξη, ο Σουάμι είπε: «Βέβαια και θα έρθω. Εσύ γράψε!» Τότε το είπα στον Έντυ και στον Αμάρ και τους ζήτησα να βρουν αποδείξεις. Σε ένα κτίριο βρήκα ένα σκισμένο χαρτί που είχε στίχους από την Παλαιά Διαθήκη. Να τι έλεγε:
Ο Νώε δημιούργησε την κιβωτό, όπου μόνο οχτώ άνθρωποι μπορούσαν να προστατευθούν από την καταστροφή...
Η καταστροφή έρχεται μέσα από την αμαρτία και η προστασία έρχεται μέσα από την πίστη. Η κιβωτός προστάτευσε την οικογένεια του Νώε, όπως ακριβώς το βάπτισμα προστατεύει την ανθρωπότητα.
Πώς ήρθε το σκισμένο χαρτί; Ο Σουάμι το έδωσε. Ο Σουάμι είπε ότι πριν να έρθει τον Δεκέμβριο θα γίνουν ολοκληρωτικές καταστροφές και πολλές αλλαγές θα λάβουν χώρα. Τα πέντε στοιχεία θα διώξουν την μόλυνση και το κακό από μέσα τους. Αυτό το έγραψα στον επίλογο του Άτμα Σατσαρίτα. Ο Σουάμι τώρα δίνει απόδειξη μέσα από την Παλαιά Διαθήκη. Εκεί είναι γραμμένο Μέσα από την αμαρτία έρχεται η καταστροφή και μέσα από την πίστη έρχεται η προστασία. Ο άνθρωπος της Κάλι Γιούγκα έρχεται αντιμέτωπος με πολλές καταστροφές εξαιτίας του κάρμα του. Καθώς ο Σουάμι που έρχεται τώρα είναι νέος, τα πέντε στοιχεία πρέπει να εξαγνιστούν έτσι ώστε να μπορέσει Εκείνος να μείνει στη γη. Όλα πρέπει να εξαγνιστούν και να γίνουν ιερά. Ο Καινούργιος Αβατάρ έρχεται ως η φωτιά της Αλήθειας. Μόνο η Σοφία προστατεύει την Ανθρωπότητα.

Ο Σουάμι έδωσε μία μικρή, ξύλινη εικόνα της Παρθένου Μαρίας μέσα στο γραφείο του Βαντακαμπάττι. Εκεί η Παρθένος Μαρία βρίσκεται με τον Αρχάγγελο Γαβριήλ, ο οποίος της δίνει τον κρίνο. Από κάτω είναι μία μεγάλη εκκλησία. Γύρω από την φωτογραφία υπήρχε κάτι που ήταν γραμμένο στα Ελληνικά. Το στείλαμε στην Εβελίνα, η οποία είπε ότι η φωτογραφία έδειχνε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και η εκκλησία ήταν η Παναγία της Τήνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου