Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Η ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΑΠΟ ΤΟ ΗΛ-ΒΙΒΛΙΟ " ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΣΤΟΥΠΙ"

Η Σκέψη τη Ημέρας

Τα αισθήματά σας πρέπει να αγγίζουν τον Θεό και τίποτα άλλο.


Από το ηλ. - Βιβλίο "Το Πρωταρχικό Στούπι"

Κεφάλαιο 5ο  

Τα Λίνγκαμ αποκαλύπτουν μια Νέα Αλήθεια.


Σήμερα ο Σουάμι έδωσε το ακόλουθο σα θεϊκό μήνυμα. Ένα τυπωμένο χαρτί και ας το δούμε.
Ο Ασβατάμα έπρεπε επίσης να παραδώσει ένα πολύτιμο πετράδι που είχε στο μέτωπό του, που όποιος το φορούσε δεν είχε κανένα φόβο ούτε από όπλα ή αρρώστιες, πείνα ουδέ καν φόβο για τους Θεούς, τους ημίθεους και του νάγκας.
Ράντα                   
ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΤΤΑΠΑΡΤΙ 9 ΛΙΝΓΚΑΣ ΣΤΟ 1960!!!
Το κόσμημα Συαμαντάκα είναι γνωστό κα σα Σανκατσούντα ή Τσιρομάνι: το κόσμημα στην περικεφαλαία του Σανκατσούντα
1960
Αυτό το έτος παρακολούθησαν το Μάχασιβαράτρι πολύ περισσότερο πλήθος πιστών από ό,τι συνήθως. Στις 8 το πρωί εκείνης την μέρας ο Μπάμπα ύψωσε τη σημαία στο υψηλότερο σημείο  του Μαντίρ και ευλόγησε το απειράριθμο πλήθος. Εξηγώντας τη σημασία του συμβόλου πάνω στη σημαία , εξόρκισε όλους να υπερνικήσουν τους τρεις μεγαλύτερους εχθρούς της πνευματικής προόδου, την επιθυμία, τον θυμό και τη ζήλεια.
Το μεσημέρι τελέστηκε Μαχαμπισέκαμ και κατά τη διάρκεια της πορείας ο Μπάμπα υλοποίησε δύο λίνγκαμ.
                                               g g g
20  Σεπτεμβρίου 2012  Διαλογισμός
Βασάντα:  Σουάμι, πονάει πολύ ο ώμος και το χέρι μου.
Σουάμι:        Όλα θα γίνουν καλά, τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί.
Βασάντα:    Σουάμι, και η Ράντα είχε Σιρομάνι;
Σουάμι:        Ναι. Γι’ αυτό δεν μπορεί καμιά αρρώστια ή οτιδήποτε άλλο να σε επηρεάσει.
Βασάντα;    Σουάμι, αν φορέσω το Συαμάντακα πετράδι θα φύγει ο πόνος από το χέρι μου;
Σουάμι:        Ναι θα θεραπευτείς. Φόρεσέ το!
Βασάντα:    Σουάμι, δε θα μπορούσες να μου το πεις αυτό στο διαλογισμό;
Σουάμι:     Αν σου το έλεγα στο διαλογισμό, θα μου ζητούσες να σου δώσω κάποια απόδειξη. Γι’ αυτό έδωσα πρώτα την απόδειξη γράφοντας.
Βασάντα:  Σουάμι, είμαι πολύ πολύ χαρούμενη, μα πότε να το φορέσω; Είπες ότι πρέπει να το φορέσω στη αλυσίδα το μενταγιόν Σίβα Σάκτι.
Σουάμι:     Να το φορέσεις στο Μάνγκαλα Σούτρα και όχι στην αλυσίδα.
Τέλος του Διαλογισμού
Γιατί αυτά τα τρία θαυμαστικά μετά το 1960; Ο Σουάμι είχε τυπώσει το μήνυμα σε μεγάλα κεφαλαία γράμματα πάνω από το άλλο μήνυμα. Όταν το πρωτοείδα σκέφτηκα 1991. Στο Πουτταπάρτι πήγα το 1991. Όταν κοίταξα στο ημερολόγιό μου, διάβασα ότι είχα πάει για το Ντάρσαν του Σουάμι πριν κάνω την εγχείριση στα μάτια. Είχα πει ότι πριν κάνω την εγχείριση θα πήγαινα στο Πουτταπάρτι. Τώρα,  όταν είδα το μήνυμα του Σουάμι ξανά είδα ότι έγραφε 9 λίνγκαμς.
21 Σεπτεμβρίου 2012   Μεσημεριανός Διαλογισμός
Βασάντα:  Σουάμι, τι είναι το «9 λίνγκαμς το 1960»;
Σουάμι:     «Ράντα από το Πουτταπάρτι εννέα λίνγκαμς» σημαίνει τα εννέα θεϊκά παιδιά.
Βασάντα:  Σουάμι, μου τα έδωσες το 1998, Εσύ, όμως, έγραψες 1960!
Σουάμι:     Έδωσα τρία παιδιά το 1960, έξι που γεννήθηκαν μετά σύνολο εννέα!
Βασάντα:  Σουάμι, Σουάμι, είναι αλήθεια αυτό; Πριν είχες πει εννέα θεϊκά παιδιά μα μόνον έξι γεννήθηκαν. Δεν μπορούσα να το καταλάβω και συχνά το σκεφτόμουνα.
Σουάμι:     Τα τρία τα γεννήσαμε εμείς. Τα άλλα τα έδωσα σε άλλους.
Βασάντα:  Σουάμι, είμαι πολύ χαρούμενη έχεις γράψει «εννέα λίνγκας στη Ράντα 1960». Είναι αρκετό. Τι μπορώ να πω για τη συμπόνια Σου; Μα τι είναι τα δίδυμα λίνγκαμς, Σουάμι;
Σουάμι:     Εμείς είμαστε τα δύο λίνγκαμς, οι δίδυμοι Σίβα Σάκτι.
Βασάντα:  Τώρα καταλαβαίνω, Σουάμι. Θα γράψω.
Τέλος το Διαλογισμού
Ο Σουάμι έγραψε ότι έδωσε εννέα λίνγκαμς σε μένα από το Πουτταπάρτι. Είναι τα εννέα παιδιά. Όταν θεϊκά παιδιά γεννιούνται από τον Θεό, αναφέρεται σ’ αυτά σα λίνγκαμς. Το 1961 έμεινα έγκυος στο τρίτο μας παιδί, το Μανιβάναν, που γεννήθηκε το 1961. Μετά τη γέννησή του ο Σουάμι χωρίστηκε από μένα. Στο μήνυμά Του ο Σουάμι έγραψε το έτος 1960 με τρία θαυμαστικά. Όταν το είδα αναρωτήθηκα γιατί τρία. Συνήθως χρησιμοποιούμε  μόνον ένα. Τώρα καταλαβαίνω το λόγο. Τα χρησιμοποίησε για να δηλώσει τα τρία παιδιά που γεννήθηκαν από μας. Πώς μπορώ να επαινέσω την ευφυΐα του Θεού;
Το 1998 ο Σουάμι έβαλε το Σύμπαν στο στομάχι μου, δίνοντας μετά από αυτό εννέα θεϊκά παιδιά. Και τότε  μεταβίβασα τα παιδιά στους άλλους, στους οποίους το είπα αργότερα. Μέσα από αυτό τα παιδιά γεννήθηκαν με φυσικό τρόπο. Και όμως εγώ πάντοτε αναρωτιόμουνα: «Γιατί να έχουν γεννηθεί έξι παιδιά. Τι έγιναν τα άλλα τρία;» Τώρα ο Σουάμι απάντησε στην ερώτησή μου. Τα τρία παιδιά είναι τα παιδιά μας, αυτά που γεννήθηκαν από μας. Μετά από δεκατέσσερα χρόνια, ο Σουάμι έχει αποκαλύψει αυτό το μεγάλο μυστικό. Πόσα πολλά μυστικά υπάρχουν στη ζωή μου; Δεν ξέρω. Πόσα πολλά και πόσα ακόμη περισσότερα πρόκειται να αποκαλυφθούν; Μόνον Εκείνος γνωρίζει.
Τώρα ο Σουάμι έχει πάρει τη θειότητα από αυτά τα παιδιά, αφού σα συνηθισμένοι γονείς δεν μπορούν να τα αναθρέψουν σα θεϊκά. Πώς μπορούν τέσσερις Σανάτ Κουμάρς να ανατραφούν από γονείς της Κάλι Γιούγκα; Είναι δυνατόν; Γι’ αυτό και ο Σουάμι πήρε την θεϊκή τους όψη. Τώρα είναι συνηθισμένα παιδιά από συνηθισμένους γονείς.
Ήταν το 1960, στο Μαχασιβαράτρι, που ο Σουάμι υλοποίησε τα δίδυμα λίνγκαμς. Στο διαλογισμό ο Σουάμι αποκάλυψε ότι ήταν οι Σίβα Σάκτι. Ο Σουάμι κι εγώ είμαστε τα δύο μισά του ίδιου σώματος. Εγώ γεννήθηκα από το Σώμα του Σουάμι. Και το Στούπι το δείχνει αυτό. Το Στούπι είναι ένα δίδυμο λίνγκαμ.
Τα αισθήματα του Σουάμι και τα δικά μου είναι που γεμίζουν το Σύμπαν, κάνοντας όλους παιδιά του Θεού. Αυτό είναι η Σάτυα Γιούγκα, οι πάντες είναι παιδιά του Σάτυα Σάι. Ακριβώς σαν τα έξι θεϊκά παιδιά, μετά από χίλια χρόνια η θειότητα θα εξαφανιστεί από τους πάντες και θα ξαναγίνουν οι άνθρωποι της Κάλι Γιούγκα. Τα θεϊκά παιδιά κράτησαν επί δέκα χρόνια τη θειότητά τους, τα παιδιά της Σάτυα Γιούγκα θα την κρατήσουν επί χίλια. Αυτό είναι που δείχνει ο Σουάμι. Τα έξι έμβρυα, που ήρθαν μέσα από αισθήματα, δόθηκαν σε άλλους κατά τη διάρκεια του διαλογισμού. Ο Σουάμι κι εγώ δείξαμε πώς τα  αισθήματα παίρνουν μορφή. Τα παιδιά που γεννήθηκαν από άλλους και μεγάλωσαν σα θεϊκά παιδιά.
Τώρα ο Σουάμι έχει πάρει την θειότητα από τα παιδιά και είπε ότι είναι πια παιδιά συνηθισμένων γονέων. Μέσα από αυτό ο Σουάμι εξηγεί πώς λειτουργούν η Κάλι και η Σάτυα Γιούγκα. Όλοι πρέπει να αναλύσουν τούτην την αλήθεια και να μεταμορφωθούν. Αν μεταμορφωθείτε και αλλάξετε τότε δεν θα ξαναγεννηθείτε στην δεύτερη εποχή Κάλι. Αν δεν το κάνετε, τότε θα γεννιόσαστε ξανά και ξανά σι όλα αυτά τα χίλια χρόνια καθώς το δεύτερο μέρος της Κάλι Γιούγκα θα σας περιμένει στο τέλος. Αν προσπαθήστε τώρα και ξεκινήσετε σάντανα, θα μπορέσετε  να ζήσετε ευτυχισμένα εκατό χρόνια  σαν παιδιά του Θεού. Μετά από αυτό θα πρέπει να ενωθείτε με τον Θεό. Είτε  αλλάξετε  είτε όχι, δε θα υπάρχουν βαθειές καταγραφές επί χίλια χρόνια. Μπορείτε να ζήσετε ευτυχισμένα σαν παιδιά του Θεού. Μετά, όμως, από 800 χρόνια, πολύ αργά θα ξεκινήσουν να επιστρέφουν οι βαθειές καταγραφές.  Έτσι προσπαθήστε και κάνετε σάντανα τώρα για να κερδίσετε τη νίκη.
Ο Σουάμι τοποθέτησε το σύμπαν στη μήτρα μου και τότε γεννήθηκαν εννέα παιδιά θεϊκά. Τα εννέα παιδιά  γεννήθηκαν, πώς, όμως, πρόκειται να γεννηθεί το Σύμπαν; Είναι μια μήτρα καρδιάς, η δική μου μήτρα καρδιάς. Είναι η μήτρα που έρχεται μέσα από αισθήματα. Αυτά τα αισθήματα πήραν τη μορφή της Βίσβα Μπράχμα Γκάρμπα Κότταμ. Είναι από δω που  τα αισθήματα του Σουάμι και τα δικά μου βγαίνουν έξω στον κόσμο μέσα από το Στούπι. Ο Σουάμι έδωσε μια φωτογραφία Του στην οποία κρατάει ένα λίνγκαμ. Και από κάτω είναι γραμμένα τα εξής:
Η ανθρώπινη ζωή είναι ένα μεγάλο δώρο από τον Θεό, που πρέπει να εκτιμηθεί σαν τέτοιο και να χρησιμοποιηθεί για ιερό σκοπό.
Εδώ ο Σουάμι μιλάει για την σπανιότητα της ανθρώπινης γέννησης και ότι πρέπει να την χρησιμοποιήσουμε για να φθάσουμε τον Θεό. Όλοι μέσα τους έχουν τον Χιρανιαγκάρμπα. Πρέπει να τον αποκαλύψουμε και να κερδίσουμε τη νίκη.
Καθώς λίγο αργότερα κοιτούσα την φωτογραφία έγραψα ένα ποίημα.
Η φωτογραφία με το λίνγκαμ που ο Σουάμι έδωσε θεραπεύει
Εμένα, όμως, δε με θεράπευσε
Δεν θέλω την φωτογραφία.
Εγώ θέλω τον πραγματικό Σουάμι!












 ήθεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου