Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Η ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "Η ΜΑΓΙΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ"

Η ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Οι προσπάθειές μας προς αναζήτηση της Αλήθειας αυτό είναι πνευματική άσκηση. Μέσα από την πνευματική άσκηση είναι που θα αποκτήσουμε σοφία και μέσα από τη σοφία είναι που θα βιώσουμε ευδαιμονία.


Από το βιβλίο "Η Μάγια των Θαυμάτων"


   Σ' όλον τον κόσμο πολλά θαύματα λαμβάνουν χώρα σε σπίτια πιστών. Κάποια από αυτά δυναμώνουν την πίστη στο Θεό, ενώ κάποια άλλα προκαλούν σύγχυση. Πώς μπορούμε να διακρίνουμε ποια είναι αληθινά και ποια όχι;  Πώς να βρούμε ποια θα μας πάνε  υψηλότερα στο μονοπάτι στης σάντανα και ποια θα μας αποτελματώσουν, στέλνοντάς μας βαθύτερα στη Μάγια;

       Ο Ίδιος ο Σουάμι μου ζήτησε να γράψω τούτο το βιβλίο για την επαγρύπνηση και την οξυδέρκεια των πνευματικών αναζητητών. Τούτο, όμως, είναι μόνον το πρώτο βήμα. Χρειάζεται να οξύνουμε  τη διάκρισή μας για να γνωρίσουμε την αλήθεια. Η ταπεινή μου προσευχή προς όλους εσάς είναι να διαβάσετε το βιβλίο με ανοιχτή καρδιά και νου. Θα ευεργετηθείτε πολύ και θα φθάσετε τον Ένα που βρίσκεται πίσω από όλα τα θαύματα, πέρα από κάθε μάγια, τον Μπαγκαβάν Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα. γι αυτόν το λόγο είναι έχει γραφεί αυτό το βιβλίο. 


                                                                             Είθε ο Θεός να σας ευλογήσει
   

                                                                                                 Βασάντα Σάι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου