Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Οι δέκα που ζούνε εδώ στο Μούκτι Νίλαγιαμ έχουν θυσιάσει τα πάντα για να ζήσουν μαζί μου. Με τον ίδιο τρόπο αν έρθουν εδώ για να ζήσουν 1000 άνθρωποι μόνοι είτε με τις οικογένειές τους, θα απελευθερωθούν στα σίγουρα. Όλοι θα ευεργετηθούν πολύ διαβάζοντας τα βιβλία μου και απορροφώντας τη σοφία μέσα τους.

Όταν έγραψα το βιβλίο "Οι τελευταίες 7 Μέρες του Θεού" είπα: " Όσοι θέλετε να ζήσετε με τον Θεό ελάτε, οι πύλες του Άσραμ είναι διάπλατα ανοιχτές. Αν έρθετε και μείνετε εδώ, όλο σας το Κάρμα θα εξαφανιστεί." Είπα και σε εκείνους που μένουν εδώ: "Να μένετε εδώ συνέχεια!" Ποιος όμως είναι αρκετά ώριμος;

Αν οι άνθρωποι έρθουν εδώ στα τελικά στάδια της ζωής μου, δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα. Ο Σουάμι δίνει 28 χρόνια στον κόσμο για να μεταμορφωθεί. Εγώ σας δίνω μόνον εννέα χρόνια. Αν έρθετε εδώ, θα καταστρέψω σίγουρα το Κάρμα σας. Όμως μην το θεωρήσετε ότι σας έχει χαριστεί: "Η Άμμα θα μας ελευθερώσει!"

Ένας ασθενής πηγαίνει στο γιατρό όταν βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ασθένειάς του. Ο γιατρός τού λέει: "Τι μπορώ να σου κάνω, έπρεπε να είχες έρθει νωρίτερα."

Η λαχτάρα σας να ενωθείτε με τον Σουάμι είναι εξαιρετικά σημαντική. Αν θέλετε μπορείτε να έρθετε μαζί μας και να επιστρέψετε στην Εποχή του Αβατάρ Πρέμα Σάι. Οι νεότεροι και εκείνοι που θα θέλουν να συνεχίσουν να ζούνε στη Σάτυα Γιούγκα θα μπορέσουν να το κάνουν. Μπορούν να ζήσουν στο Μούκτι Νίλαγιαμ και να συνεχίσουν το Έργο οδηγώντας άλλους στο μονοπάτι.

συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου