Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Τα αισθήματά μου μεταφέρθηκαν μέσα από το Στούπι και γεμίζουν το διάστημα, διώχνοντας τις αρνητικές δονήσεις από τον κόσμο. Έχω γράψει γι' αυτό στο κεφάλαιο "Θερμοκοιτίδα". Τα αισθήματά μου βρίσκονται μέσα στο Στούπι. Το Στούπι είναι σα μια Θερμοκοιτίδα, που προστατεύει την Σάτυα Γιούγκα από τις εξωτερικές επιδράσεις. Ο Σουάμι είπε ότι καλύπτει τα Σάτυα Γιούγκα σαν ένα στρώμα, τίποτα αρνητικό δεν μπορεί να εισέλθει.
Παράδειγμα. Κατά τη διάρκεια μιας εγχείριση γίνεται αναισθησία στον ασθενή. Αυτό θα συνεχιστεί επί χίλια χρόνια. Αυτή είναι η Σάτυα Γιούγκα. Όταν η Σάτυα Γιούγκα θα πλησιάζει στο τέλος της, το Κάρμα που παρέμενε ακινητοποιημένο, σε αδράνεια, θα αρχίσει σταδιακά να επαναδραστηριοποιείται. Και έτσι θα αρχίσουν ξανά να λειτουργεί το ισοζύγιο του Κάρμα όσο και των κακών αισθημάτων.
Τούτος ο Αβατάρ έχει έρθει για να διδάξει την αγάπη. Η αγάπη δημιουργεί ενότητα ευεργετώντας τους πάντες. Χωρίς αγάπη οι οικογένειες χωρίζουν. Όλοι στον κόσμο είναι χωρισμένοι εξαιτίας της πολιτικής, της θρησκείας, κάστας και ιδεολογίας. Παντού μίσος και εχθρότητα. Ο Σουάμι έχει κατέβει για να μεταμορφώσει τον κόσμο. Επί 80 χρόνια μιλούσε με διαφορετικούς τρόπους για την αγάπη. Πόσοι όμως έχουν μεταμορφωθεί;

συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου