Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

7

ΕΙΣΠΝΟΗ – ΕΚΠΝΟΗ



Κανείς δεν θα πρέπει να εμπλέκεται στο Κάρμα του άλλου. Αυτό το έγραψα στο κεφάλαιο "Η Λεπτοφυής φύση του Κάρμα" στο Απελευθέρωση Εδώ και Τώρα" μέρος 2. Αν κάποιος προσπαθεί να μειώσει το Καρμικό φορτίο ενός άλλου, θα πρέπει να υποφέρει ο ίδιος κάποιες αρνητικές επιδράσεις. Έτσι, λοιπόν, μην εμπλέκεστε στο Κάρμα των άλλων.
Αν κάποιος στην οικογένεια υποφέρει εξαιτίας των παρελθουσών του πράξεων, τα μέλη της οικογένειας δεν μπορούν να πουν: "Εγώ θα μεταφέρω το φορτίο σου"
Σε ένα ταξίδι μια οικογένεια έχει πολλές βαλίτσες. Όλοι μοιράζονται το βάρος λέγοντας: "Εγώ παίρνω αυτές τις βαλίτσες εσύ πάρε εκείνες.¨ Το να μοιράζεσαι και να ανταλλάσσεις είναι κάτι πολύ συνηθισμένο τούτους τους καιρούς. Δε συμβαίνει όμως το ίδιο και με το Κάρμα. Κανείς δεν μπορεί να μεταφέρει το δικό σας Καρμικό φορτίο αντί για σας.
Μόνον ένας τρόπος υπάρχει για να ελαφρύνετε το βάρος και αυτός είναι μέσα από την καθολική παράδοση στον Θεό. Αν προσευχηθούμε στον Θεό και παραδοθούμε σε Κείνον, το φορτίο του Κάρμα δεν πρόκειται να μας επηρεάσει. Αν μας δοθεί η Ειδική Χάρη του Θεού το Κάρμα μπορεί ακόμα και να αλλάξει. Αυτό όμως δε συμβαίνει συχνά.

συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου