Κυριακή 10 Αυγούστου 2014


Έκανα σάντανα και αυτή η τζίβα έγινε Σίβα. Επειδή βαθειά μου επιθυμία είναι να γίνουν όλοι σαν κι εμένα, έρχεται η Νέα Δημιουργία. Ο Σουάμι είπε ότι η Αρχή Σίβα – Σάκτι είναι κατάλληλη για να αντιπροσωπεύει τη Δημιουργία.

Όπως και ο Σίβα δείχνω συμπόνια σε όλους. Αυτή η συμπόνια επιθυμεί να κλείσει τους Καρμικούς λογαριασμούς, ώστε όλοι να φθάσουν στην Απελευθέρωση. Όμως ο Σουάμι τώρα λέει ότι εξαιτίας αυτής χωρίς διάκριση συμπόνιας, καθυστερεί η ανατολή της Σάτυα Γιούγκα. Γι’ αυτό και ο Σουάμι με ελευθέρωσε από τις αρπαγές εκείνων που ανέφερα προηγουμένως.

Όταν ο Σουάμι μού αποκάλυψε τούτην την αλήθεια, δεν ήθελα να υπάρχουν μέσα στο δωμάτιό μου «Ζήτωσαν» ποιήματα. Δεν μπορούσα να περιμένω για την ημέρα Βαϊκούντα Εκαντάσι, την ημέρα που ο Σουάμι είπε ότι θα τους έκαιγα.

Σκέφτηκα: «Οι δονήσεις μου πηγαίνουν από το δωμάτιό μου στο Στούπι. Συνεπώς και οι δονήσεις των ποιημάτων πηγαίνουν στο Στούπι. Δεν μπορώ να περιμένω. Θα τους καταστρέψω αμέσως.» Έφθασε ο SV και του ζήτησα να διαβάσει το κεφάλαιο. Ήθελα να μάθω τη γνώμη του. Όταν κοίταξε το ημερολόγιο, είπε: «Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Έχουμε καινούργια σελήνη και είναι η μέρα του αστεριού του Κρίσνα, του Ροχίνι.» Η ώρα ήταν 3 μ.μ.. Ο SV ζήτησε από τους ασραμίτες να συμμετέχουν στην Γιάγκα σάλα. Ο καθένας έκανε και από ένα πρόπλασμα από χαρτόνι που αντιπροσώπευε έναν από τους εφτά που ο Σουάμι ανέφερε. Ένα ακόμη κατασκευάστηκε που συμβόλιζε την άγνοια του ανθρώπου. Μάζεψα όλα τα ποιήματα και ζήτησα από τον Ραματσάντραμ να τα διαβάσει σαν ένα «εξωτερικός παρατηρητής». Στη συνέχεια προχωρήσαμε στη γιάγκνια κούντ και κάναμε διαλογισμό.

συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου