Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

To Νάντι του Καγκαμπουτζάνταρ για το Μούκτι Στούπι.





 

Ημερομηνία: 29 Δεκεμβρίου 2003

Τόπος : Κατσιπούραμ, Ταμίλ Νάντου

Προφητεία για το Μούκτι Στούπι

ΤΟ ΜΟΥΚΤΙ ΣΤΟΥΠΙ-Το σκήπτρο της Απελευθέρωσης

Η πρώτη ανάγνωση του νάντι που αφορά στην κατασκευή του κίονα στο Μούκτι Νίλαγιαμ, όπως δόθηκε από το σοφό Κάγκαμπουτζάνταρ.


Προσκυνώ τον Κύριο, που είναι ο Υπηρέτης όλων των πιστών. Τον Κύριο που βρίσκεται στον Τιρουπαρκαντάλ (Ωκεανό από γάλα), στην Άγια γη του Σοτιγιαμπακάμ-Παβούρ, στο Καντσιπούραμ της ευλογημένης περιοχής Τοντάι.

Θα εξηγήσω το σπουδαίο κείμενο Σίνταρ Σίβαγκάμα σάστρα ( ιερές Γραφές που αφορούν στην αρχιτεκτονική των Ναών ) με λεπτομέρεια. Σας παρακαλώ ακούστε με.

Το μέρος όπου κατοικεί η Μινάκσι (Ανγκαγιαρκάνι). Αυτό που βρίσκεται στα περίχωρα του Παντυανάντου(Μαντουράι). Αυτό που είναι η Βαϊκούντα επί Γης, Ο Παράδεισος στη Γη. Αυτό που είναι η γέφυρα Ουρανού και Γης. Αυτό που ονομάζεται το Ιερό Μελακοτάι στο χωριό που βρίσκεται το Μούκτι Νίλαγιαμ).

Αυτή που ζει σε αυτήν την Ιερή γη είναι γνωστή ως Βασάντα, η γυναίκα που ίδρυσε το ευλογημένο Μούκτι Κότταμ, το Βασίλειο του Μούκτι. Είναι αυτή που το διοικεί Θεία Χάριτι.

Αυτή που έγινε το μισό του Θεού, έχει προσευχηθεί και εξασφαλίσει αυτό το δώρο από τον Θεό, να κατασκευάσει το Τουπαστάμπα ( τον Κίονα ), που είναι το Τούτου Βάγιλ, « η πύλη των μηνυμάτων» με το Σάι Μπάμπα, και που δίνει τις Λέξεις της Αλήθειας.

Αγαπημένε μου μαθητή Γκόρακα, σε παρακαλώ άκουσέ με!

1.Αυτή που είναι η Άντι Γκουρού (ο πρώτος Γκουρού ) όλου του κόσμου εγώ, ο Καγκαμπουτζάρ, δίνω εδώ Γκνιάνα Σρούτι, ( λέξεις σοφίας ). Για το λόγο ότι, μέσα από τον τέλειο Ντάρμα Τσάκρα κίονα (τον τροχό του κίονα του Ντάρμα ), οι άνθρωποι του κόσμου θα ευλογηθούν με Μούκτι.

Στη Ντέβα Σάτβα (αυλή του Παραδείσου ) ο Βενκατές Ράτζαν έκανε αυστηρή πνευματική πειθαρχία και πήρε το Πούνυα Μπάλα, την ανταμοιβή των καλών του πράξεων, με την οποίαν εξασφάλισε το Μούκτι Κοχλ, « το σκήπτρο του Μούκτι».

Θα σας δείξω μέσα στο μονοπάτι της χάρης του Γκουρού πώς να κατασκευάσετε εδώ την αντανάκλασή του. Σας παρακαλώ, ακούστε.

Έχω πάρει την ευλογία να ξεκινήσω τις εργασίες του κτιρίου στο μέρος που εκείνη σκέφτεται να το κατασκευάσει.

Πρέπει να συλλεχθεί χώμα από 25 ιερούς ναούς μέσω του γκουρού, που δίνει αυτές τις λέξεις της σοφίας.

Πρέπει να γίνουν Γκο Πούτζα ( λατρευτική τελετή αγελάδας)και Χαριστσάντρα Πούτζα και να αρχίσει η κατασκευή του κτιρίου.

Το ιερό χώμα πρέπει να συλλεχθεί από 25 ιερά. Από 22 ιερά αφιερωμένα στο Χαριστσάντρα τα οποία είναι η επιτομή του Ντάρμα κατασκευασμένα τη εντολή μου από τον μαθητή μου, που διαβάζει αυτό το νάντι.

Πρέπει να συλλεχθεί το χώμα από την ιερή γη του Κάσι (Μπενάρες), το χώμα από την ιερή γη της Αγιόντυα, το χώμα από την ιερή γη του Πουτταπάρτι, όπου η Χάρη του Γκουρού Μπάμπα ζει. Αυτά πρέπει να τοποθετηθούν στα θεμέλια μέσα στο χώμα.

Στη κορυφή του οποίου το Ντάρμα Τσάκρα που έχει ευλογηθεί από μένα, τον Κάγκαμπουτζάρ, πρέπει να χαραχθεί σε μία πλάκα χρυσή και να εγκατασταθεί στο χώμα.

Στη κορυφή αυτού πρέπει να εγκατασταθεί άλλο ένα Ντάρμα τσάκρα που θα έχει χαραχθεί σε μία ξύλινη πλακέτα κατασκευασμένη από ένα 100 ετών Ασβάτα, πίπουλ δέντρο.

Στην κορυφή αυτού πρέπει να χαραχθεί σε μαύρη πέτρα και να εγκατασταθεί το Ντάρμα Τσάκρα. Μετά πρέπει στην κορυφή να κατασκευαστεί η Κολόνα του Ντάρμα.

ο ο ο

Τώρα θα σου δώσω τις οδηγίες. Σε παρακαλώ άκουσε, ω αθώε μαθητή. Θα σου πω ξεκάθαρα το σωστό μονοπάτι να σκαρφαλώσεις στη σκάλα του Μούκτι κρατώντας το σκήπτρο του Ντάρμα.

Σε παρακαλώ, άκουσέ με! Όταν θα έχει αυτή ακολουθήσει και ολοκληρώσει το παραπάνω έργο σύμφωνα με τις οδηγίες, ο Μπάμπα θα την ευλογήσει με λουλούδια Παριτζάτα.

Με τις ευλογίες του Κυρίου Άναντα Ναράγιανα, το αιώνιο Μούκτι Νίλαγιαμ θα κτισθεί αψεγάδιαστα.

Με το σπόρο του πιστού κατασκεύασε μια βάση κυκλική διαμέτρου 12 ποδιών.

Μέσα σ’ αυτήν κατασκεύασε μιαν εξάγωνη βάση ύψους δύο μέτρων.

Μέσα σ’ αυτήν πρέπει να κτιστεί ένας δεκαεξαπέταλος κόκκινος λωτός.

Ο λωτός πρέπει να βρίσκεται μέσα σε διάμετρο εννέα ποδών και να είναι δύο μέτρα ψηλός.

Πάνω από αυτόν πρέπει να κτιστεί το σκήπτρο Ντάρμα Τσάκρα που θα ανάψει βαθιά το φως της Γκνιάνα, Σοφίας.

Πρέπει να έχει έξι τμήματα , το καθένα δύο πόδια ύψος, κάνοντας μιαν κολόνα δώδεκα ποδιών.

Η κολόνα πρέπει να έχει διάμετρο τρία πόδια.

Στο κέντρο του καθένα από τα έξι τμήματα και από την κορυφή πρέπει να χαραχθεί το Άντι Ακσάρα, ( η αιώνια λέξη της Αλήθειας ), « Σάτυαμπάβα».

Καθώς η κολόνα κατασκευάζεται σύμφωνα με τούτες τις οδηγίες, η Σαχασράρα πρέπει να κτιστεί στην κορυφή για να εξυψώσει το ανθρώπινο γένος μέσα από το μονοπάτι του Μούκτι, κρατώντας την Αρχή της Αλήθειας και να είναι τρία μέτρα ύψος με έξι πόδια διάμετρο.

Στην κορυφή της ένα έξι ποδιών διαμέτρου αστέρι πρέπει να λάμπει με αστραφτερό χρυσό φως. Πρόκειται για τη ράβδο αποτέφρωσης που κρατούσαν τα θεϊκά χέρια του Βασιλιά Χαριστσάντρα, μιας ενσάρκωσης της Αλήθειας. Πρόκειται επίσης για το Σκήπτρο της Αλήθειας που κρατούσε ο Χρυσός Γκουρού Μπάμπα.

Θεοί, Θεές και όλα τα Ουράνια Πλάσματα θα συγκεντρώνονται και θα ρίχνουν βροχή τις ευλογίες και τα δώρα της Χάρης. Ένα αστέρι θα λάμπει στον ουρανό και θα ευλογεί.

Το Μούκτι Νίλαγιαμ θα μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και θα ανθίζει, πολλά θαύματα θα συμβούν, πολλές τέχνες θα ευδοκιμήσουν.

Εδώ ο Κύριος του Πουταπάρτι και η Θεϊκή Του Χάρη θα διαπερνούν τα πάντα και θα βασιλεύουν.

Η Κόρη της Γης, Μπούμα Ντέβι, θα προσκυνήσει και θα προσφέρει λατρεία. Το Ντάρμα θα εγκαθιδρυθεί και θα ανθίσει. Οι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν και θα το υμνήσουν σα το Άντι Πίταμ (Πρωταρχική Κατοικία ) του Γκουρού.

Εγώ, ο Κάγκαμπουτζάνταρ, σου έχω με σαφήνεια γνωστοποιήσει αυτές τις λεπτομέρειες όπως είναι, λέω την Αλήθεια.

Όταν η Εκείνη, η Βασάντα, καταλάβει αυτά καθαρά, θα πιει την Αμρίτα Γκνιάνα, το Νέκταρ της Σοφίας, που ποτέ δεν φθίνει.

Ακόμη και οι αμαρτωλοί αλκοολικοί θα γνωρίσουν το μονοπάτι του Μούκτι και θα εξιλεωθούν.

(Μιλάει ο μαθητής ) Ω Σεβάσμιε Δάσκαλε, συνεχώς μιλώντας με λέξεις σοφίας, σε παρακαλώ σταμάτησε για μια στιγμή. Έχω μιαν αμφιβολία. Σε παρακαλώ διαφώτισέ με.

Έχεις δώσει οδηγίες που αφορούν στο Ντάρμα Τσάκρα που πρέπει να εγκατασταθεί στα θεμέλια, χωρίς όμως να δώσεις τις λεπτομέρειες των μέτρων του . Γι’ αυτό, σε ικετεύω, να μου τα πεις.

Αγαπημένε μου μαθητή Γκόρακα, εξέφρασες την αμφιβολία σου με αγάπη και για αυτό, σε παρακαλώ, άκουσε. Γράφεις τους κανόνες με αγάπη που δόθηκαν από τον Κύριο μέσω εμού. Σου το λέω αυτό για να το ξέρεις.

Πρέπει να εγκαταστήσεις κυκλικά Τσάκρα Γιάντρας ( ειδικές επιγραφές ειδικών πολύ ισχυρών μυστικιστικών τύπων ) διαμέτρου τριών ποδών.

Κατά την εγκατάσταση πρέπει να ψάλλεις το μάντρα «Ομ Σαράβανα μπάβα». Αν το Γιάντρα αυτό εγκατασταθεί ψάλλοντας τούτο το μάντρα με σεβασμό και αφοσίωση, θα γίνει αψεγάδιαστο.

Αυτή η Προφητεία πρέπει να τοποθετηθεί στα Πόδια του Κυρίου Μαχαβίσνου, που είναι η Πρωταρχική Θεός Πηγή του Μπαγκαβάν Μπάμπα, στο Ιερό Του στο Τιρουπαρκάνταλ στο Κατσιπούραμ την ημέρα Εκαντάση του μήνα Μαργκάζι.

Αυτή η Προφητεία έχει δοθεί με ευλογία. Θα ακολουθήσουν πολλές δόξες. Το μονοπάτι του Μούκτι για να γίνει προσιτή η Ύψιστη Κατοικία θα βρίσκεται σε όλους Θεία Χάριτι.

Είναι γι’ αυτόν το λόγο που σου έδωσα αυτά τα λόγια της σοφίας με το Ντάρσαν του Κυρίου μέσω της Σβάργκα Βάσαλ ( Εισόδου του Παραδείσου ). Σε ευλογώ. Οι ευλογίες μου δεν θα αποτύχουν. Σε ευλογώ να φθάσεις στ’ αλήθεια τις ύψιστες αρετές.

Δεύτερο νάντι – 7 Ιανουαρίου 2004

Σχετικά με το πώς θα κτισθεί η Σάτυα Ντίπαμ Στάμπα τώρα θα σου πω.. Αυτή είναι μια λευκή πέτρα, μια γερή λευκή πέτρα. Η Πέτρα είναι από το μέρος που έχει Τιρουμάλ, κοντά στο μέρος που ζει ο Μπάμπα. Υπάρχει μόνον ένας ιερός ποταμός και αυτός θα βρεθεί στην Καρνάτακα. Αυτό πρέπει να ξεκινήσει το Ταμίλ μήνα Μάσι κάτω από το άστρο Μάχαμ. Το όνομα του γλύπτη είναι Μουρούγκα. Εκείνος θα κάνει την δουλειά. Ο χρόνος αποπεράτωσής του είναι στο μήνα του Αβάνι, ( Ιούλιο-Αύγουστο ). Πρέπει να τελειώσει μέχρι το Σεπτέμβρη, γι’ αυτό ο χρόνος από το ξεκίνημα μέχρι το τέλειωμα πρέπει να πάρει επτά νάντις. Επτά φορές θα πάρεις αυτό το νάντις και θα σου λέει βήμα- βήμα. Θα δώσει εκατομμύρια ανταμοιβές, γιατί θα εμφανιστούν πολλά εμπόδια.

Τρίτο Νάντι- 15 Ιανουαρίου 2004


Λατρεύω τον Θεό που είναι Τζιότι (Φως), που είναι το φως που διαπερνά τα πάντα. Θα λατρεύω και θα πω στην Μπουλόκα (Γη) πώς να χτίσει το Σάτυα Ντιπ Στάμπα στην Μπουλόκα Βαϊκούντα ( στον Παράδεισο που είναι στη γη). Μαζί με τον μαθητευόμενό μου, ο οποίος διαβάζει το νάντι, πάρτε από 25 ιερά μέρη χώμα και ψάλλετε τα 1008 ονόματα προσφέροντας λουλούδια λωτού. Μετά προσφέρετε την αγελάδα ως δωρεά. Μέσω της δύναμης του σκήπτρου του Ντάρμα, σε εκείνο το μέρος θα γίνουν πολλά, πολλά θαύματα. Η χάρη και η εύνοια του Θεού θα απλωθεί παντού. Σε αυτό το μέρος το αρχαίο ντάρμα είναι ζωντανό. Όλα θα συμβούν με τις ευλογίες του Μπάμπα. Το Στούπι, το Σάτυα Ντίπαμ Στάμπα, λάμπει σαν ένα εκτυφλωτικό φως και δίνει Μούκτι σε όλους. Αυτό θα γίνει με τις ευλογίες της Άντι Σάκτι, του σπόρου του Μούκτι. Η σπορά του Μούκτι γίνεται με τις ευλογίες της Άντι Σάκτι.


Τέταρτο Νάντι- 6 Μαρτίου 2004


Είμαι ο Άντι Γκουρού Κάγκαμπουτζάνταρ. Θα μιλήσω μέσω του μαθητευόμενού μου για το Σάτυα Ντίπαμ Στάμπα (το Μούκτι Στούπι). Έχω ήδη πει με ποιο τρόπο πρέπει να το κτίσετε. Έχω ήδη ευλογήσει. Αυτό το μέρος έχει τη δύναμη να προσελκύει την σοφία. Είναι το μέρος όπου η χάρις και οι ευλογίες του Θεού θα ρέουν και θα πλημμυρίζουν τα πάντα. Όλος ο κόσμος θα θαυμάζει αυτό το ξεχείλισμα της χάρης και της ευλογίας…


Πέμπτο και έκτο Νάντι- 15 έως 18 Ιουλίου 2006


Έχω ήδη ευλογήσει αυτό το Σάτυα Ντίπαμ Στάμπα. Λάμπει όπως ο χρυσός και δίνει φως σε όλα. Να τελέσετε ξανά προσφορά στην αγελάδα, να χτίσετε ένα ναό προς τιμή του Χαριστσάντρα και να κάνετε Κούμπα μέσω εκείνου.




Αργότερα θα σας δώσω ένα ακόμη νάντι για τα λουλούδια που θα προσφέρετε την ώρα του Κούμπααμπισέκαμ. Φτιάξτε το άγαλμα της Θεάς.


Η Σρι Βασάντα Σάι πρόσθεσε τα ακόλουθα:


«Εάν μια ενεργή εκρηκτική ύλη φυλάγεται κάπου, μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκραγεί και να μετατρέψει τα πάντα γύρω της σε συντρίμμια. Με τον ίδιο τρόπο όταν η πραγκνιάναμ, που υπάρχει μέσα σε αυτή τη μικρή μορφή, εκραγεί, θα μετατρέψει το κάρμα όλου του κόσμου σε σκόνη. Αυτός είναι ο λόγος που ο Σουάμι τη μετέφερε από αυτήν τη μικρή ανθρώπινη μορφή σε ένα τεράστιο πέτρινο σώμα. Ο Σουάμι άλλαξε την Πραγκνιάναμ που ήταν μέσα σε ένα ανθρώπινο ένδυμα και την μετέφερε σε ένα ένδυμα από πέτρα που ονομάζεται Μούκτι Στούπι.»


(Η Αρχή του να γίνεις Θεός, Σρι Βασάντα Σάι)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου