Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Άρθρο για τη Συνειδητοποίηση #3
Γάμος εξαναγκασμού

Σήμερα ο Σουάμι έδωσε ένα χαρτί στο οποίο αυτά που έγραφε ήταν διαιρεμένα σε διαφορετικά τμήματα. Ας δούμε το πρώτο τμήμα:
*Αυτοπαράδοση, που  σημαίνει την προοδευτική αλλαγή της προσωπικότητας (συνείδησης του «εγώ») του πιστού και που επιτρέπει στη συνειδητότητα του πιστού να ενωθεί σταδιακά με την Ίστα Ντεβάτα, τη μορφή που έχει επιλέξει να λατρεύει.

Ο Σουάμι εδώ έχει βάλει ένα αστέρι που υποδηλώνει το Κράμα Μούκτι, όπου κάποιος φθάνει σταδιακά και σιγά-σιγά την Απελευθέρωση. Φθάνει την Ίστα Ντεβάτα, το ιδεατό που ο ίδιος έχει επιλέξει. Ο Σουάμι είπε ότι αυτό είναι Αυτοπαράδοση και ονομάζεται Κράμα Μούκτι. Όλοι που έχουν γεννηθεί εδώ πρέπει να φθάσουν τον Θεό. Αυτό είναι το Κράμα Μούκτι, το μονοπάτι της σταδιακής  Απελευθέρωσης. Όσες γεννήσεις κι αν κάποιος πάρει, ετούτη θα είναι το τέλος όλων. Κάποιος άνθρωπος παίρνει χιλιάδες γεννήσεις και σιγά-σιγά και προοδευτικά φθάνει τον Θεό μέσα από το Κράμα Μούκτι. Κάποιος άλλος κάνει σάντανα και με μεγάλη και ολοκληρωτική προσπάθεια φθάνει το Μούκτι εδώ και τώρα. Αυτό είναι που έχει διδάξει ο Σουάμι όταν ήρθε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου